Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Farmer82" data-source="post: 212911" data-attributes="member: 7598"><p>jedan od mene za laku noc...</p><p></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Plavuša vozi lokalnom cestom i zaustavi ju kamiondžija kojem se </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">pokvario kamion. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Pita je: "Jel idete možda do Osijeka?"</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">-"Da, idem", kaže plavuša, "Trebate prijevoz?"</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">"Da, ali ne za mene. Sa mnom su dvije čimpanze kojima je ovo jako stresno</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">i treba ih odvesti što prije tamo u ZOO. Dati ću Vam 100€ za troškove."</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">- "Može, bit će mi drago.", kaže plavuša.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">I tako ona smjesti čimpanze na stražnje sjedalo i odu oni. Nakon 5h stiže kamiondžija</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">u Osijek te slučajno ugleda dotičnu plavušu u prolazu, baš je izlazila iz trgovine. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Svom snagom je stao na kočnicu i potrčao prema njoj.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">"Do vraga, pa što to radiš?!", upita je kamiondžija, "Dao sam ti 100€ da </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">ih odvedeš u ZOO!"</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'">-"Pa znam da jesi!", kaže plavuša, "Ostalo nam je još love pa smo otišli u</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-size: 12px"></span><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><span style="font-size: 12px">dućan po sladoled, a sad idemo u vodeni park"</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'"><span style="font-size: 12px"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></span>:ludaci_lol:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farmer82, post: 212911, member: 7598"] jedan od mene za laku noc... [SIZE=5][SIZE=3][FONT=trebuchet ms]Plavuša vozi lokalnom cestom i zaustavi ju kamiondžija kojem se [/FONT] [FONT=trebuchet ms]pokvario kamion. [/FONT] [FONT=trebuchet ms]Pita je: "Jel idete možda do Osijeka?"[/FONT] [FONT=trebuchet ms]-"Da, idem", kaže plavuša, "Trebate prijevoz?"[/FONT] [FONT=trebuchet ms]"Da, ali ne za mene. Sa mnom su dvije čimpanze kojima je ovo jako stresno[/FONT] [FONT=trebuchet ms]i treba ih odvesti što prije tamo u ZOO. Dati ću Vam 100€ za troškove."[/FONT] [FONT=trebuchet ms]- "Može, bit će mi drago.", kaže plavuša.[/FONT] [FONT=trebuchet ms]I tako ona smjesti čimpanze na stražnje sjedalo i odu oni. Nakon 5h stiže kamiondžija[/FONT] [FONT=trebuchet ms]u Osijek te slučajno ugleda dotičnu plavušu u prolazu, baš je izlazila iz trgovine. [/FONT] [FONT=trebuchet ms]Svom snagom je stao na kočnicu i potrčao prema njoj.[/FONT] [FONT=trebuchet ms]"Do vraga, pa što to radiš?!", upita je kamiondžija, "Dao sam ti 100€ da [/FONT] [FONT=trebuchet ms]ih odvedeš u ZOO!"[/FONT] [FONT=trebuchet ms]-"Pa znam da jesi!", kaže plavuša, "Ostalo nam je još love pa smo otišli u[/FONT] [/SIZE][FONT=trebuchet ms][SIZE=3]dućan po sladoled, a sad idemo u vodeni park" [/SIZE] [/FONT][/SIZE]:ludaci_lol: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom