Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Farmer82" data-source="post: 212673" data-attributes="member: 7598"><p>:ludak<span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'"></span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Mujo otišao na pecanje i ulovio zlatnu ribicu i kao </span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">uvijek ribica kaže...</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">- Pusti me i ispunit ću ti 3 želje!</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Mujo slegne ramenima i kaže:</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">- Ma meni ne treba ništa; imam kuću, vikendicu na moru, automobile, kolibu u </span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">planinama, jahtu, novaca... ja lovim samo iz užitka.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Ribica se zakoprca očajno i nagovara ga dalje:</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">- Ma molim te, pusti me, ispunit ću ti bilo kakvu želju!!!</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Mujo se zamisli pa odgovori:</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">- Pa hajde, kad si navalila ... želja mi je da žena i ja od sad pa na dalje </span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">uvijek istovremeno doživimo orgazam!</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Kaže tako Mujo i pusti ribicu!</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">- Eto, riješeno - reče ribica.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Mujo pokupio pribor za ribolov, pospremio u auto i krenuo veselo kući.</span></p><p><span style="font-family: 'trebuchet ms'">Putem je 2 puta svršio!!!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farmer82, post: 212673, member: 7598"] :ludak[FONT=trebuchet ms] Mujo otišao na pecanje i ulovio zlatnu ribicu i kao [/FONT] [FONT=trebuchet ms]uvijek ribica kaže...[/FONT] [FONT=trebuchet ms]- Pusti me i ispunit ću ti 3 želje![/FONT] [FONT=trebuchet ms]Mujo slegne ramenima i kaže:[/FONT] [FONT=trebuchet ms]- Ma meni ne treba ništa; imam kuću, vikendicu na moru, automobile, kolibu u [/FONT] [FONT=trebuchet ms]planinama, jahtu, novaca... ja lovim samo iz užitka.[/FONT] [FONT=trebuchet ms]Ribica se zakoprca očajno i nagovara ga dalje:[/FONT] [FONT=trebuchet ms]- Ma molim te, pusti me, ispunit ću ti bilo kakvu želju!!![/FONT] [FONT=trebuchet ms]Mujo se zamisli pa odgovori:[/FONT] [FONT=trebuchet ms]- Pa hajde, kad si navalila ... želja mi je da žena i ja od sad pa na dalje [/FONT] [FONT=trebuchet ms]uvijek istovremeno doživimo orgazam![/FONT] [FONT=trebuchet ms]Kaže tako Mujo i pusti ribicu![/FONT] [FONT=trebuchet ms]- Eto, riješeno - reče ribica.[/FONT] [FONT=trebuchet ms]Mujo pokupio pribor za ribolov, pospremio u auto i krenuo veselo kući.[/FONT] [FONT=trebuchet ms]Putem je 2 puta svršio!!![/FONT] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom