Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mario339" data-source="post: 212664" data-attributes="member: 30235"><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Jedna žena sedi u avionu pored svćenika.</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Oče", reče ona, "mogu li vas zamoliti za uslugu?"</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja."</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo platiti. Da li biste ga mogli sakriti ispod svoje odore?"</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Mogao bih, kćeri, ali problem jer ja ne mogu lagati. Nego, dajte mi taj aparat, nešto ću već smisliti."</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- Žena je pomislila: "Nekako će se već srediti", i dala mu je aparat.</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Na aerodromu upita carinik sveštenika da li ima nešto za prijaviti?</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Od glave do struka nemam ništa za carinjenje, sine moj!" uvereno reče sveštenik..</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Pomalo zbunjen carinik upita: "A od struka nadole?"</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Tu dole", reče pop, "imam jedan aparat za žene, koji još nikada nije upotrebljen."</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Carinik se glasno nasmeja i viknu:</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">- "Sledeći molim.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mario339, post: 212664, member: 30235"] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Jedna žena sedi u avionu pored svćenika.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- "Oče", reče ona, "mogu li vas zamoliti za uslugu?"[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- "Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja."[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- "Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo platiti. Da li biste ga mogli sakriti ispod svoje odore?"[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- "Mogao bih, kćeri, ali problem jer ja ne mogu lagati. Nego, dajte mi taj aparat, nešto ću već smisliti."[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Žena je pomislila: "Nekako će se već srediti", i dala mu je aparat. Na aerodromu upita carinik sveštenika da li ima nešto za prijaviti? - "Od glave do struka nemam ništa za carinjenje, sine moj!" uvereno reče sveštenik.. Pomalo zbunjen carinik upita: "A od struka nadole?" - "Tu dole", reče pop, "imam jedan aparat za žene, koji još nikada nije upotrebljen." Carinik se glasno nasmeja i viknu: - "Sledeći molim.[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom