Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Farmer82" data-source="post: 211046" data-attributes="member: 7598"><p>ovo bas i nije klasican vic ali mi je prejako </p><p>:ludak</p><p></p><p></p><p>Španjolske serije</p><p></p><p>Kratak sadržaj:</p><p></p><p>Na početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluhonijema je, slijepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa jede šljunak.</p><p></p><p>Poslije 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje.</p><p></p><p>U 120-oj epizodi izraste joj noga.</p><p></p><p>U 150-oj epizodi postaje direktor banke.</p><p></p><p>U 250-oj epizodi dobije napad slijepog crijeva i svi muškarci u seriji plaču.</p><p></p><p>U 300-oj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetrvu i svekrvu i da su svi oni vrlo bogati te je samim time i ona bogata nasljednica. Svi muškarci u seriji plaču.</p><p></p><p>U 312-oj epizodi Gabrijela saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac i da joj je mama umrla čim se rodila. Svi u seriji plaču a naročito se u tome ističu muški likovi.</p><p></p><p>Dvije epizode kasnije banka koju Gabrijela vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i ko-scenarista.</p><p></p><p>Ta epopeja traje cca 20-ak epizoda.</p><p></p><p>U 340-oj epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muškarci u seriji, plače moja baka koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijeli konačno krenulo.</p><p></p><p>Na kraju poslije 500-te epizode proročanstvo se ispuni, moja baka počinje pratiti drugu španjolsku seriju u kojoj na početku Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluhonijema je i slijepa……..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farmer82, post: 211046, member: 7598"] ovo bas i nije klasican vic ali mi je prejako :ludak Španjolske serije Kratak sadržaj: Na početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluhonijema je, slijepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa jede šljunak. Poslije 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-oj epizodi izraste joj noga. U 150-oj epizodi postaje direktor banke. U 250-oj epizodi dobije napad slijepog crijeva i svi muškarci u seriji plaču. U 300-oj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetrvu i svekrvu i da su svi oni vrlo bogati te je samim time i ona bogata nasljednica. Svi muškarci u seriji plaču. U 312-oj epizodi Gabrijela saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac i da joj je mama umrla čim se rodila. Svi u seriji plaču a naročito se u tome ističu muški likovi. Dvije epizode kasnije banka koju Gabrijela vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i ko-scenarista. Ta epopeja traje cca 20-ak epizoda. U 340-oj epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muškarci u seriji, plače moja baka koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijeli konačno krenulo. Na kraju poslije 500-te epizode proročanstvo se ispuni, moja baka počinje pratiti drugu španjolsku seriju u kojoj na početku Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluhonijema je i slijepa…….. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom