Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Farmer82" data-source="post: 210932" data-attributes="member: 7598"><p>[h=5]Vozi se Mujo u vlaku.</p><p>Uđe zanosna plavuša u minici, tamo na nekoj postaji i sjedne nasuprot njega.</p><p>izbečio Mujo oči.</p><p>Nakon nekog vremena prestane se ona praviti da čita i pita Muju:</p><p>"A gledaš me,a?"</p><p>"Gledam!" ko iz topa će Mujo...</p><p>"A da ti pokažem šta imam pod suknjicom?"</p><p>"Ajde!"</p><p>A kad tamo ona gola pod suknjom i skroz izbrijana. Mujo se izbezumio.</p><p>"Uuuuuuuuuu......."</p><p>Raširi ona noge i pita:</p><p>"Oćeš da ti njom pošaljem poljubac?"</p><p>"Ajde!"</p><p>Zgrči je ona kao da mu stvarno šalje poljubac!</p><p>"Oćeš sad da je napravim kao da kaže O?"</p><p>"Ajde!" sad se već Mujo preznojio</p><p>Opusti je ona kao da stvarno njome čini slovo O.</p><p>"Oćeš da sjedneš do mene?"</p><p>Eto Muje dok si reko keks odmah do nje!</p><p>"A bi li mi je sad malo pomazio?"</p><p>Mazi jadan Mujo,mazi,mazi i čeka.</p><p>pita plavuša naposlijetku:</p><p>"A bi li mi sad stavio dva prsta u nju?"</p><p>Na to Mujo odvali od smijeha, lupi je snažno prijateljski po ramenu i u</p><p>nevjerici se začudi:</p><p></p><p>"Ma nemoj me jebavat da i fućkati zna!"</p><p>[/h]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farmer82, post: 210932, member: 7598"] [h=5]Vozi se Mujo u vlaku. Uđe zanosna plavuša u minici, tamo na nekoj postaji i sjedne nasuprot njega. izbečio Mujo oči. Nakon nekog vremena prestane se ona praviti da čita i pita Muju: "A gledaš me,a?" "Gledam!" ko iz topa će Mujo... "A da ti pokažem šta imam pod suknjicom?" "Ajde!" A kad tamo ona gola pod suknjom i skroz izbrijana. Mujo se izbezumio. "Uuuuuuuuuu......." Raširi ona noge i pita: "Oćeš da ti njom pošaljem poljubac?" "Ajde!" Zgrči je ona kao da mu stvarno šalje poljubac! "Oćeš sad da je napravim kao da kaže O?" "Ajde!" sad se već Mujo preznojio Opusti je ona kao da stvarno njome čini slovo O. "Oćeš da sjedneš do mene?" Eto Muje dok si reko keks odmah do nje! "A bi li mi je sad malo pomazio?" Mazi jadan Mujo,mazi,mazi i čeka. pita plavuša naposlijetku: "A bi li mi sad stavio dva prsta u nju?" Na to Mujo odvali od smijeha, lupi je snažno prijateljski po ramenu i u nevjerici se začudi: "Ma nemoj me jebavat da i fućkati zna!" [/h] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom