Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hooker" data-source="post: 170208" data-attributes="member: 26257"><p>Imao jedan farmer farmu kokosaka i samo jednog, vec ostarelog petla.</p><p>Kupi on novog dzivdzana, i pusti ga u kokosinac.</p><p></p><p>Pridje stari mladom i rece:</p><p></p><p>- E, 'ajde da se dogovorimo, jeste da si nov, al' evo: pola koka tebi,</p><p>pola meni ?</p><p>- Ma hajde matori, tvoje vreme je proslo, sve koke su moje !</p><p></p><p>- Dobro, mlad si, uzmi sve, al' ostavi mi bar dve koke, one najstarije...</p><p>- Ma cujes sta ti kazem matori - brisi. Ne dam ti ni jednu jedinu !</p><p></p><p>- Dobro, daj da se dogovorimo... Evo, da se trkamo do onog plota, pa</p><p>ako ti stignes prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni das</p><p>samo dve najstarije.</p><p>- Hm, 'blesav si, nemas sansi, al' 'ajde !</p><p></p><p>- E, al' da mi das 5 metara fore, ipak star sam...</p><p>- Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemas sansi !</p><p></p><p>I krenuli oni da trce, stari petao prvi, a za njim onaj novi, a sve</p><p>to gleda farmer, i iznenada ulete u kucu, zgrabi pusku i ubi onog</p><p>mladog petla:</p><p>- Majku mu *****, treci ***** ove nedelje !!!</p><p></p><p>Dosao Mujo iz Australije posle dugo vremana i sretne ga Haso.</p><p>Haso: -Dje si Mujo?</p><p>Mujo: -Evo stigoh juce!</p><p>Haso: -Pa kako je tamo?</p><p>Mujo: -Nije lose!</p><p>Haso: -E,jesi li video kengure,kakvi su?</p><p>Mujo: -Ma nista posebno,ptica ko ptica...:hehe:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hooker, post: 170208, member: 26257"] Imao jedan farmer farmu kokosaka i samo jednog, vec ostarelog petla. Kupi on novog dzivdzana, i pusti ga u kokosinac. Pridje stari mladom i rece: - E, 'ajde da se dogovorimo, jeste da si nov, al' evo: pola koka tebi, pola meni ? - Ma hajde matori, tvoje vreme je proslo, sve koke su moje ! - Dobro, mlad si, uzmi sve, al' ostavi mi bar dve koke, one najstarije... - Ma cujes sta ti kazem matori - brisi. Ne dam ti ni jednu jedinu ! - Dobro, daj da se dogovorimo... Evo, da se trkamo do onog plota, pa ako ti stignes prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni das samo dve najstarije. - Hm, 'blesav si, nemas sansi, al' 'ajde ! - E, al' da mi das 5 metara fore, ipak star sam... - Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemas sansi ! I krenuli oni da trce, stari petao prvi, a za njim onaj novi, a sve to gleda farmer, i iznenada ulete u kucu, zgrabi pusku i ubi onog mladog petla: - Majku mu *****, treci ***** ove nedelje !!! Dosao Mujo iz Australije posle dugo vremana i sretne ga Haso. Haso: -Dje si Mujo? Mujo: -Evo stigoh juce! Haso: -Pa kako je tamo? Mujo: -Nije lose! Haso: -E,jesi li video kengure,kakvi su? Mujo: -Ma nista posebno,ptica ko ptica...:hehe: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom