Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Snjezana1971" data-source="post: 167116" data-attributes="member: 26435"><p>Evo kako bi mogli proći:</p><p>[h=6]<span style="font-size: 15px">Izgledni scenarij ako lažiraju referendum i okupiraju Hrvatsku: </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Pizza Cut. Mogu li dobiti Vaš...</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Dobar dan! Htio bih naručiti klopu za van.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Mogu li prvo dobiti Vaš OIB, gospodine?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Moj OIB, ah da, pričekajte malo, eh! Moj Osobni Identifikacijski Broj je: 0123456789.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Hvala Vam, gospodine Marko. Samo da provjerim podatke. Vidim da živite u Ulici jablana 13 i Vaš telefonski broj je 222-4444. Vaš broj na poslu je 111-0009 i Vaš broj mobitela je <a href="http://tel:091-111-99999" target="_blank">091-111-99999</a> . Vi zovete sa ovog prvog, 222-4444.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Huh? Da, kod kuće sam. Od kuda Vam samo sve te informacije?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Pa umreženi smo, gospodine.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija (začuđeno):</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Oh, da, htio bih naručiti dvije velike slavonske pizze, ekstra ljute...</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Mislim da Vam to nije dobra ideja, gospodine.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Kako to mislite?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Gospodine, Vaši zdravstveni podatci upućuju na to da imate visok krvni tlak i iznimno visoku razinu kolesterola. Polica dopunskog zdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik...</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Pa što mi onda možete preporučiti?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Mogli biste iskušati našu bezmasnu soja-pizzu. Uvjeren sam da će Vam se svidjeti.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Zašto to mislite?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Pa, prošli tjedan ste u knjižnici podigli knjigu "Gurmanska jela od soje". Zato sam Vam to predložio.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- U redu, u redu. Dajte mi onda dvije jumbo soja-pizze. I koliko to stoji?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- To bi trebalo biti dosta za Vas, Vašu ženu i četvero djece. Sve skupa, zajedno s troškovima dostave, stoji 115,00 kn.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Platit ću kreditnom karticom.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Oprostite, gospodine, ali bojim se da ćete morati platiti gotovinom. Prekoračili ste dopušteni minus na kartici.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Skoknut ću do bankomata i donijeti novac prije nego vaš dostavljač stigne do mene.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Neće ni to ići, gospodine! Imate prekoračenje i na tekućem računu.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Nema veze. Samo pošaljite pizze. Pripremit ću novac. Koliko vam treba vremena za dostavu?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta. Gospodine, ako Vam se žuri, možete doći do nas, ali bit će Vam nezgodno voziti pizze na motociklu.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Kako znate da vozim motocikl?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Ovdje stoji da kasnite s otplatom kredita za auto pa Vam ga je banka oduzela. Ali, Vaš skuter je u potpunosti otplaćen te sam samo pretpostavio da ćete voziti njega.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- K vragu i država, i OIB, i sve!</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Preporučio bih Vam da pazite što govorite, gospodine! Već imate dvije prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira 2002. i vikanja na policajca 2009.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija je ostala bez riječi.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Želite li još nešto, gospodine?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Mušterija:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Ne, ništa više. Ali, nemojte zaboraviti dvije Coca-Cole na dar, kako piše u Vašem oglasu!</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Operator:</span></p><p><span style="font-size: 15px">- Oprostite, gospodine, ali naš oglas ima klauzulu da ne smijemo nuditi besplatnu Coca Colu dijabetičarima! I molim Vas da dočekate našeg dostavljača, jer se boji pasa, a Vi svojega, kako vidim, još niste vodili na cijepljenje...</span>[/h]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Snjezana1971, post: 167116, member: 26435"] Evo kako bi mogli proći: [h=6][SIZE=4]Izgledni scenarij ako lažiraju referendum i okupiraju Hrvatsku: Operator: - Pizza Cut. Mogu li dobiti Vaš... Mušterija: - Dobar dan! Htio bih naručiti klopu za van. Operator: - Mogu li prvo dobiti Vaš OIB, gospodine? Mušterija: - Moj OIB, ah da, pričekajte malo, eh! Moj Osobni Identifikacijski Broj je: 0123456789. Operator: - Hvala Vam, gospodine Marko. Samo da provjerim podatke. Vidim da živite u Ulici jablana 13 i Vaš telefonski broj je 222-4444. Vaš broj na poslu je 111-0009 i Vaš broj mobitela je [URL="tel:091-111-99999"]091-111-99999[/URL] . Vi zovete sa ovog prvog, 222-4444. Mušterija: - Huh? Da, kod kuće sam. Od kuda Vam samo sve te informacije? Operator: - Pa umreženi smo, gospodine. Mušterija (začuđeno): - Oh, da, htio bih naručiti dvije velike slavonske pizze, ekstra ljute... Operator: - Mislim da Vam to nije dobra ideja, gospodine. Mušterija: - Kako to mislite? Operator: - Gospodine, Vaši zdravstveni podatci upućuju na to da imate visok krvni tlak i iznimno visoku razinu kolesterola. Polica dopunskog zdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik... Mušterija: - Pa što mi onda možete preporučiti? Operator: - Mogli biste iskušati našu bezmasnu soja-pizzu. Uvjeren sam da će Vam se svidjeti. Mušterija: - Zašto to mislite? Operator: - Pa, prošli tjedan ste u knjižnici podigli knjigu "Gurmanska jela od soje". Zato sam Vam to predložio.[/SIZE] [SIZE=4]Mušterija: - U redu, u redu. Dajte mi onda dvije jumbo soja-pizze. I koliko to stoji? Operator: - To bi trebalo biti dosta za Vas, Vašu ženu i četvero djece. Sve skupa, zajedno s troškovima dostave, stoji 115,00 kn. Mušterija: - Platit ću kreditnom karticom. Operator: - Oprostite, gospodine, ali bojim se da ćete morati platiti gotovinom. Prekoračili ste dopušteni minus na kartici. Mušterija: - Skoknut ću do bankomata i donijeti novac prije nego vaš dostavljač stigne do mene. Operator: - Neće ni to ići, gospodine! Imate prekoračenje i na tekućem računu. Mušterija: - Nema veze. Samo pošaljite pizze. Pripremit ću novac. Koliko vam treba vremena za dostavu? Operator: - Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta. Gospodine, ako Vam se žuri, možete doći do nas, ali bit će Vam nezgodno voziti pizze na motociklu. Mušterija: - Kako znate da vozim motocikl? Operator: - Ovdje stoji da kasnite s otplatom kredita za auto pa Vam ga je banka oduzela. Ali, Vaš skuter je u potpunosti otplaćen te sam samo pretpostavio da ćete voziti njega. Mušterija: - K vragu i država, i OIB, i sve! Operator: - Preporučio bih Vam da pazite što govorite, gospodine! Već imate dvije prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira 2002. i vikanja na policajca 2009. Mušterija je ostala bez riječi. Operator: - Želite li još nešto, gospodine? Mušterija: - Ne, ništa više. Ali, nemojte zaboraviti dvije Coca-Cole na dar, kako piše u Vašem oglasu! Operator: - Oprostite, gospodine, ali naš oglas ima klauzulu da ne smijemo nuditi besplatnu Coca Colu dijabetičarima! I molim Vas da dočekate našeg dostavljača, jer se boji pasa, a Vi svojega, kako vidim, još niste vodili na cijepljenje...[/SIZE][/h] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom