Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Weed smoker-ka" data-source="post: 113095" data-attributes="member: 8438"><p>evo o Zemuncima malo...</p><p></p><p>*Zemunac: - Slinavi, kako je bilo u shkoli danas? Mali Zemunac: - Extra cale! Nikad se nisam bolje proveo... Zemunac: - Stvarno? Do jaja slinavi! I kad ides sutra u shkolu? Mali Zemunac: - Koju shkolu?... xD</p><p></p><p>*Posle udesa dva automobila u potpunosti slupana. Iz jednog auta izlazi</p><p>zdrav i ziv, markantan, zgodan Zemunac. Iz drugog auta izvuche se</p><p>nepovredjena lepa, zgodna zena. Zemunac joj pridje sa flashom vina koja</p><p>je po sreci takodje nerazbijena i kaze:</p><p></p><p>- "Ovo je Bozija volja i nasha sreca. Mi se moramo upoznati i nazdraviti za nase buduce prijateljstvo."</p><p></p><p>Zena ga pogleda i pomisli: "Kako je samo lep".</p><p></p><p>Uzme flashu i nazdravi. Zatim pruzi vino Zemuncu da i on nazdravi. On uzme flashu i zatvori je.</p><p></p><p>Zena ga pita:</p><p></p><p>- "Zar ti necesh nazdraviti?"</p><p></p><p>Zemunac odgovara:</p><p></p><p>- "Ne, ja cu sachekati rijuMu "</p><p></p><p>*Sede dva Zemunca u restoranu i jedan jede nozem i viljushkom, a drugi rukama, pa ce ovaj prvi:</p><p>-Nozem, brate, nozem!</p><p>-Koga, brate, koga?? xD</p><p></p><p>*Otac i sin Vanzemaljci gledaju planetu zemlju kroz teleskop. Sin kaze:Tata vidim neki veliki bljesak, da nije mozda atomska bomba ili erupcija vulkana? Otac reche:Chekaj da vidim. AUUU MORA DA JE NEKO OPET RAZLJUTIO ZEMUNCE!!!</p><p></p><p>*Krenuo Zemunac da pishe Bogu pismo i krece on :" Dragi brate Boze znachi bio sam dobar znachi morash....ne ne ne" baci i krene ponovo: "znachi dragi brate Boze, mislim ono kao bio sam dobar, fin znachi morash bre da...ne ne ne" razmishlja on razmishlja i seti se, ode do fioke, uzme sliku Bogorodice i krene: "znachi dragi brate Boze ako...... ikad zelish da opet vidish svoju kevu..." xD</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Weed smoker-ka, post: 113095, member: 8438"] evo o Zemuncima malo... *Zemunac: - Slinavi, kako je bilo u shkoli danas? Mali Zemunac: - Extra cale! Nikad se nisam bolje proveo... Zemunac: - Stvarno? Do jaja slinavi! I kad ides sutra u shkolu? Mali Zemunac: - Koju shkolu?... xD *Posle udesa dva automobila u potpunosti slupana. Iz jednog auta izlazi zdrav i ziv, markantan, zgodan Zemunac. Iz drugog auta izvuche se nepovredjena lepa, zgodna zena. Zemunac joj pridje sa flashom vina koja je po sreci takodje nerazbijena i kaze: - "Ovo je Bozija volja i nasha sreca. Mi se moramo upoznati i nazdraviti za nase buduce prijateljstvo." Zena ga pogleda i pomisli: "Kako je samo lep". Uzme flashu i nazdravi. Zatim pruzi vino Zemuncu da i on nazdravi. On uzme flashu i zatvori je. Zena ga pita: - "Zar ti necesh nazdraviti?" Zemunac odgovara: - "Ne, ja cu sachekati rijuMu " *Sede dva Zemunca u restoranu i jedan jede nozem i viljushkom, a drugi rukama, pa ce ovaj prvi: -Nozem, brate, nozem! -Koga, brate, koga?? xD *Otac i sin Vanzemaljci gledaju planetu zemlju kroz teleskop. Sin kaze:Tata vidim neki veliki bljesak, da nije mozda atomska bomba ili erupcija vulkana? Otac reche:Chekaj da vidim. AUUU MORA DA JE NEKO OPET RAZLJUTIO ZEMUNCE!!! *Krenuo Zemunac da pishe Bogu pismo i krece on :" Dragi brate Boze znachi bio sam dobar znachi morash....ne ne ne" baci i krene ponovo: "znachi dragi brate Boze, mislim ono kao bio sam dobar, fin znachi morash bre da...ne ne ne" razmishlja on razmishlja i seti se, ode do fioke, uzme sliku Bogorodice i krene: "znachi dragi brate Boze ako...... ikad zelish da opet vidish svoju kevu..." xD [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom