Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="skoro_normalna" data-source="post: 107696" data-attributes="member: 7791"><p><strong>dodje mujo u javnu kuću pa pita jel imaju trudnice.kaže mu pimp,da ima jedna gore,al sam sto ne rodi.taman!kaže mujo i ode kod nje.dodje on njoj u sobu i kaže joj: sad se skini,legni na krevet i raširi noge!ok,kurva ga posluša,skine se,legne na krevet i rasiri noge.dodje mujo blize,zasuče rukav pa joj gurne ruku u picu...,a kurva sva šokirana pa pita:jebo te mujo pa šta radiš?!a on joj odgovori: pa namještam glavicu.</strong></p><p></p><p></p><p><strong>kad je najbolje ***** mrtvaca,razgovaraju 2 grobara.kaže prvi ja bi ga odma,dok je još onako topal i dok mu živci još rade.ajd dobro kaže drugi i doda da bi on nakon jedno 5,6-7 mjeseci!fuj odvratan si kak možeš?pita ga onaj prvi,a ovaj mu odgovori: pa jednostavno,tamo gdje ubodem tamo i probodem!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong>ljuljaju se djed i unuka,a mala mu sjedi u krili..nakon nekog vremena pita unuka dedu: deda,deda,oćeš da ti popušim?a deda će ljutito: pa marice ja sam ti deda,a ti meni unuka.ne smijemo mi to radit!dobro.prodje opet neko vrijeme,a mala opet pita: deda,deda,oćeš mi lizat sise?a deda još ljuće: pa marice šta je tebi?!ja... sam ti deda,ti si mi unuka,ne smijemo mi to radit!!a mala mu odgovori: dobro deda,sve ću napravit samo mi molim te izvadi ***** iz guzice.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skoro_normalna, post: 107696, member: 7791"] [B]dodje mujo u javnu kuću pa pita jel imaju trudnice.kaže mu pimp,da ima jedna gore,al sam sto ne rodi.taman!kaže mujo i ode kod nje.dodje on njoj u sobu i kaže joj: sad se skini,legni na krevet i raširi noge!ok,kurva ga posluša,skine se,legne na krevet i rasiri noge.dodje mujo blize,zasuče rukav pa joj gurne ruku u picu...,a kurva sva šokirana pa pita:jebo te mujo pa šta radiš?!a on joj odgovori: pa namještam glavicu.[/B] [B]kad je najbolje ***** mrtvaca,razgovaraju 2 grobara.kaže prvi ja bi ga odma,dok je još onako topal i dok mu živci još rade.ajd dobro kaže drugi i doda da bi on nakon jedno 5,6-7 mjeseci!fuj odvratan si kak možeš?pita ga onaj prvi,a ovaj mu odgovori: pa jednostavno,tamo gdje ubodem tamo i probodem![/B] [B]ljuljaju se djed i unuka,a mala mu sjedi u krili..nakon nekog vremena pita unuka dedu: deda,deda,oćeš da ti popušim?a deda će ljutito: pa marice ja sam ti deda,a ti meni unuka.ne smijemo mi to radit!dobro.prodje opet neko vrijeme,a mala opet pita: deda,deda,oćeš mi lizat sise?a deda još ljuće: pa marice šta je tebi?!ja... sam ti deda,ti si mi unuka,ne smijemo mi to radit!!a mala mu odgovori: dobro deda,sve ću napravit samo mi molim te izvadi ***** iz guzice.[/B] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom