Zaustavi policajac stonera i kaze, ajmo puši. A kaže njemu stoner, daj ne seri, da imaš?
Dobila Fata čepić kod doktora.
Dodje doma i pita muju, e ba Mujo što ču s ovim, ne izgleda ko tableta! Zovi Fato doktora!
Zove Fata:alo doktore, šta da uradim sa onom tabletom?
Gdjo Fato to se uzima rektalno!
Hvala doktore!
Fata gleda, sve joj bed, pa pita:Mujo, rekao je rektalno! Šta ja znam, što je to. Zovi doktora.
Zove Fata :alo doktore, nisam razumjela, ono rektalno! Ma to vam je analno Fato. Aha puno vam hvala doktore!
Razmišlja Fata, pa pita:Mujo ba sta je to analno? O bogati Fato, pričala si s doktorom, šta ga nisi pitala?
Zove Fata ponovno:doktore, oprostite, ali što vam je to analno? Ma uzmi taj čepić i zabi ga u dupe!
Poklopi Fata, vidis sad Mujo zovi, zovi, zovi sad se čovjek uvredio!
Koliko Chuck Norris može sklekova napravit?
SVE
Što plavuša radi na podu supermarketa?
Traži sniženja!
Kad je Alexandar Bell izumio telefon, Chuck Norris ga je već 2 puta zvao!
Prilazi murjak plavuši. Bok ja sam Slobodan.
I ja isto!
Ajde ne seri, kako bi ti mogla, da se zoveš Slobodan?
Nisam čitao horoskop godinama! Tko zna što mi sve ljepoga dogodilo?
Pita učiteljica malog Ivicu, kako se zovu ljudi, koji uzimaju drogu?
Policija i carina, kaže Ivica.
Kod mene je sve obrnuto! Pas me liže, a žena laje na mene!
Napio se Mujo, Fata to shvatila i krenula u akciju. Mariše nju Mujo, ali gledat je ni pijan nemoze, pa se spusti, da lize. Odjednom, ajd bolan Fato prdni, da uzmem svježeg zraka!!!
Sorry za ovaj zadnji
Što plavuša radi na dnu mora? Cula je, da Ariel pere dubinski!
Voze se tri plavuše u liftu i lift stane. Viče jedna, , upomoć, upomoć, ajmo cure, zajedno. I sve tri odjednom zajedno, zajedno, zajedno!
Zašto plavuša nosi jogurt oko vrata? Jer na njemu piše Dukat!
Zadnji
Došao Mujo doma, opet pijan i opet zapio plaću. Pa Mujo od čega ćemo mi živjeti, pita Fata? Kaže Mujo, od ljubavi draga, od ljubavi! Dolazi Mujo doma drugi dan, a Fata gola sjedi na radijatoru. Šta bolan Fato radiš? Grijem ti večeru!