Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ganjaKing966" data-source="post: 785882" data-attributes="member: 88776"><p>Pozz ekipa, danas sam bio svrljat malo okolo u potrazi za dobim sajtom, nasao sam par lokacija koje su mozda i onda sam prosao kraj ove lokacije koja je na samom putu i ucinilo mi se kao dobra ideja. Znaci u pitanju je ovaj sumarak na slikama, okruzen je njivama na kojima se ugl sadi kukuruz, i na samom je putu, putem obicno idu traktori koji idu u sumu ili na njive, e sad! Koliko vas misli da je ovo dobar sajt, koliko vas bi se usudilo tu ubacit jedno 2 manja automata malo dublje u ovaj sumarak (sad izgleda golo, ali prolazim tim putem cesto kad idem setat kroz prirodu i u proljece/ljeto ovo dosta zaraste) tesko mi je zamislit da bi ih enko tu nasao, iako su kao sto rekoh uz sam put, okolo su sume i ljudi obicno idu u sume ako traze gljive, lovci isto, tesko mi je zamislit da bi neko tu ulazio iz nekog razloga i nasao biljke, al opet niakd ne znas, evo slike su tu:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ganjaKing966, post: 785882, member: 88776"] Pozz ekipa, danas sam bio svrljat malo okolo u potrazi za dobim sajtom, nasao sam par lokacija koje su mozda i onda sam prosao kraj ove lokacije koja je na samom putu i ucinilo mi se kao dobra ideja. Znaci u pitanju je ovaj sumarak na slikama, okruzen je njivama na kojima se ugl sadi kukuruz, i na samom je putu, putem obicno idu traktori koji idu u sumu ili na njive, e sad! Koliko vas misli da je ovo dobar sajt, koliko vas bi se usudilo tu ubacit jedno 2 manja automata malo dublje u ovaj sumarak (sad izgleda golo, ali prolazim tim putem cesto kad idem setat kroz prirodu i u proljece/ljeto ovo dosta zaraste) tesko mi je zamislit da bi ih enko tu nasao, iako su kao sto rekoh uz sam put, okolo su sume i ljudi obicno idu u sume ako traze gljive, lovci isto, tesko mi je zamislit da bi neko tu ulazio iz nekog razloga i nasao biljke, al opet niakd ne znas, evo slike su tu: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
Bottom