Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lazarus Led" data-source="post: 531418" data-attributes="member: 43451"><p>Ti najbolje znaš kakav ti je sajt i od kojih vrsta ljudi vreba opasnost. Kod mene su to lovci, drvokradice, berači gljiva... Trebao bi znati koja je kod tebe vrsta u pitanju koja čisti oko sajta. Šta je čistio? Ako je nešto čisti moguće da se radi o njegovom posjedu. Znači nezahvalno je da ti bilo ko šta kaže pa da nastradaš. Ti bi trebao najbolje znati kako stvari stoje i da procijeniš da li je potrebno premještati biljke ili ne. Ja sam prije 2 godine imao biljku u čijoj su blizini drvokadice raskrčili. Bukvalno su prolazili na 2 metra od biljke i mogli je očito vidjeti. Mene je uhvatila panika da li da premještam ili ne. Onda sam ovako skontao. Brđani vjerovatno nisu ni prepoznali o kojoj se biljci radi tako da je nisu ni primjetili. A i ako jesu mislim da ne bi prijavili jer time ugožavaju svoj nelegalni posao. Tako da sam biljku ostavio do kraja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lazarus Led, post: 531418, member: 43451"] Ti najbolje znaš kakav ti je sajt i od kojih vrsta ljudi vreba opasnost. Kod mene su to lovci, drvokradice, berači gljiva... Trebao bi znati koja je kod tebe vrsta u pitanju koja čisti oko sajta. Šta je čistio? Ako je nešto čisti moguće da se radi o njegovom posjedu. Znači nezahvalno je da ti bilo ko šta kaže pa da nastradaš. Ti bi trebao najbolje znati kako stvari stoje i da procijeniš da li je potrebno premještati biljke ili ne. Ja sam prije 2 godine imao biljku u čijoj su blizini drvokadice raskrčili. Bukvalno su prolazili na 2 metra od biljke i mogli je očito vidjeti. Mene je uhvatila panika da li da premještam ili ne. Onda sam ovako skontao. Brđani vjerovatno nisu ni prepoznali o kojoj se biljci radi tako da je nisu ni primjetili. A i ako jesu mislim da ne bi prijavili jer time ugožavaju svoj nelegalni posao. Tako da sam biljku ostavio do kraja. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
Bottom