Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ChiliHead" data-source="post: 478394" data-attributes="member: 36088"><p>[USER=40770]@d@ni[/USER] Jeste,meni je prošle godine provaljen sajt koji je bukvalno bilo nemoguće provaliti,zbog toga i kažem da se mora biti maximalno ozbiljan i proračunat. Nisi me razumeo,nije problem sadnja u dvorištu,pa i ja trenutno imam malog autosa među cvećem u dvorištu,imao sam i na terasi biljku itd itd,problem je taj opušten stav koji imaju prema growanju kao "svi sade i svi znaju i policiju boli uvo",e pa ne boli ih uvo,to opuštanje je recept za pad samo takav. Nema opuštanja,ne gajimo paradajz nego mešto veoma ilegalno.</p><p></p><p>[USER=14253]@huana.meri[/USER] Ne brini se ti za mene,imam ja i kuću i dvorište (logično čim živim na selu zar ne?) niti za to kako se snalazim u indoor-u (sigurno ne loše) već pazi šta radiš jer sa takvim stavom i načinom razmišljanja nećeš još dugo biti na slobodi.</p><p></p><p>Izvinjavam se ako sam bilo koga uvredio na bilo koji način jer mi to nije bila namera ali ljudi NEMA OPUŠTANJA i lagodnog stava prema growanju,za ovo što radimo se ide u zatvor na duže vreme...pamet u glavu!</p><p></p><p>Odosmo u off...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ChiliHead, post: 478394, member: 36088"] [USER=40770]@d@ni[/USER] Jeste,meni je prošle godine provaljen sajt koji je bukvalno bilo nemoguće provaliti,zbog toga i kažem da se mora biti maximalno ozbiljan i proračunat. Nisi me razumeo,nije problem sadnja u dvorištu,pa i ja trenutno imam malog autosa među cvećem u dvorištu,imao sam i na terasi biljku itd itd,problem je taj opušten stav koji imaju prema growanju kao "svi sade i svi znaju i policiju boli uvo",e pa ne boli ih uvo,to opuštanje je recept za pad samo takav. Nema opuštanja,ne gajimo paradajz nego mešto veoma ilegalno. [USER=14253]@huana.meri[/USER] Ne brini se ti za mene,imam ja i kuću i dvorište (logično čim živim na selu zar ne?) niti za to kako se snalazim u indoor-u (sigurno ne loše) već pazi šta radiš jer sa takvim stavom i načinom razmišljanja nećeš još dugo biti na slobodi. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvredio na bilo koji način jer mi to nije bila namera ali ljudi NEMA OPUŠTANJA i lagodnog stava prema growanju,za ovo što radimo se ide u zatvor na duže vreme...pamet u glavu! Odosmo u off... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
Bottom