Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milutin" data-source="post: 195722" data-attributes="member: 26373"><p>@ draks</p><p></p><p>ne razumijem sta hoces reci? mjesto nikad nije 100% sigurno od pronalaska. ali zato naravno da postoje bolja i losija mjesta, trikovi i pravila kojih se treba pridrzavat.</p><p></p><p>"prvo i osnovno je pomirite se s kaznom" ? to mi i nije bas primamljiva ideja. radije bih bio na slobodi dok jos ne moram viagru kupovat.</p><p></p><p>thermal vision protiv sačekuše je, smijali se ili ne, poprilicno ucinkovit. i to je to ...</p><p></p><p>@ nenash</p><p></p><p>najozbiljnije ... po zvukovima koje sam cuo djelovalo je kao da ih je bar 5, rastrkani, kao da se primicu u formaciji nekakvoj. ja sam bio na uzbrdici, oni su se lagano penjali do mene, malo sam ustao i provirio i vidio odmah dvoje ravno ispred, jedan na ni 10 metara njuska nesto po podu, vjerojatno moje tragove, i jedan manji jos 10 metara iza, a desno, tamo gdje nisam pogledao, suskanje je zvucalo jos blize. kad sam izrezonirao da nemam sanse sa motikom protiv njih, poceo sam trcat bolesno, zesci adrenalin, nisam noge osjecao 2 sata nakon sto sam se popeo na neko stablo, s kojeg se isto toliko dugo nisam spustio.</p><p></p><p>Tako da, to kad jednom dozivis, naravno da ces razmisljat o bakljama, petardama, suzavcu, sačmarici i ko zna čemu za idući posjet sajtu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milutin, post: 195722, member: 26373"] @ draks ne razumijem sta hoces reci? mjesto nikad nije 100% sigurno od pronalaska. ali zato naravno da postoje bolja i losija mjesta, trikovi i pravila kojih se treba pridrzavat. "prvo i osnovno je pomirite se s kaznom" ? to mi i nije bas primamljiva ideja. radije bih bio na slobodi dok jos ne moram viagru kupovat. thermal vision protiv sačekuše je, smijali se ili ne, poprilicno ucinkovit. i to je to ... @ nenash najozbiljnije ... po zvukovima koje sam cuo djelovalo je kao da ih je bar 5, rastrkani, kao da se primicu u formaciji nekakvoj. ja sam bio na uzbrdici, oni su se lagano penjali do mene, malo sam ustao i provirio i vidio odmah dvoje ravno ispred, jedan na ni 10 metara njuska nesto po podu, vjerojatno moje tragove, i jedan manji jos 10 metara iza, a desno, tamo gdje nisam pogledao, suskanje je zvucalo jos blize. kad sam izrezonirao da nemam sanse sa motikom protiv njih, poceo sam trcat bolesno, zesci adrenalin, nisam noge osjecao 2 sata nakon sto sam se popeo na neko stablo, s kojeg se isto toliko dugo nisam spustio. Tako da, to kad jednom dozivis, naravno da ces razmisljat o bakljama, petardama, suzavcu, sačmarici i ko zna čemu za idući posjet sajtu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Sigurnost sajta
Bottom