Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sherbet Queen RQS, Scrog by Milan75017
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 769862" data-attributes="member: 79009"><p>Pozdrav Braco moja,</p><p>Nadam se da ste mi svi dobro.</p><p>Danas je 92 dan, 71 ( 12/12 ).</p><p></p><p>Doslo je do kraja danas. </p><p>Mislim da je moglo za nijansu bolje da ispadne posto svetlost je przilo samo na gornjim cvetovima. Ali dobro za prvi grow ja sam i prezadovoljan. </p><p></p><p>Osisao svaku grancicu i stavio na susenje.</p><p>Plasi me vlaga, temp je oko 22° a vlaga od 55 do 60%.</p><p></p><p>Zelim da se zahvalim ovom forumu i svim koji su me pratili i davali kritike i savete.</p><p>Hvala od srca sto ste bili tu uz mene. </p><p></p><p>Posao nije jos uvek zavrsen 100% tako da mi je potrebna jos uvek vasa pomoc oko susenja.</p><p>Danas je stavio na susenje, koliko joj je potrebno? Kako da znam da barem to ne pokvarim.</p><p></p><p></p><p>Druga tura Mimosa od RQS krece cim oslobodim box </p><p></p><p>Zelim vam sve najbolje.</p><p></p><p>Hvala jos jednom.</p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 769862, member: 79009"] Pozdrav Braco moja, Nadam se da ste mi svi dobro. Danas je 92 dan, 71 ( 12/12 ). Doslo je do kraja danas. Mislim da je moglo za nijansu bolje da ispadne posto svetlost je przilo samo na gornjim cvetovima. Ali dobro za prvi grow ja sam i prezadovoljan. Osisao svaku grancicu i stavio na susenje. Plasi me vlaga, temp je oko 22° a vlaga od 55 do 60%. Zelim da se zahvalim ovom forumu i svim koji su me pratili i davali kritike i savete. Hvala od srca sto ste bili tu uz mene. Posao nije jos uvek zavrsen 100% tako da mi je potrebna jos uvek vasa pomoc oko susenja. Danas je stavio na susenje, koliko joj je potrebno? Kako da znam da barem to ne pokvarim. Druga tura Mimosa od RQS krece cim oslobodim box Zelim vam sve najbolje. Hvala jos jednom. Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sherbet Queen RQS, Scrog by Milan75017
Bottom