Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sherbet Queen RQS, Scrog by Milan75017
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 768579" data-attributes="member: 79009"><p>Pozdrav drugari,</p><p>Nadam se da ste mi dobro.</p><p></p><p>Danas kao i po obicaju sam je hranio ( nedelja hrana, sreda voda ), medjutim malo vise sam preterao tako da mi je po prvi put izcurela voda( hrana ) jedno 0.75l.</p><p>Iso sam full dozama svemu. Po tablici bio bizza.</p><p></p><p>Zemlju koristim od Bio bizz "all mix "</p><p>Svaki put dal je hrana ili voda upitanju ja sam uvek stelovao ph na 6.3.</p><p></p><p>Kada sam izmerio tecnost sto je izcurela dobio sam 5.5ph.</p><p></p><p>[ATTACH=full]463354[/ATTACH]</p><p>Mislim da sam doso kraju sa hranom, posto imam jedno 40% naradzastih dlacica na cveticima. Kada gledam mikroskopom jos uvek je providno ali vise vuce na belkasto.( punije nego da bude samo providno ) i po neke braonkaste tackice imam.</p><p>Tako da od danas idem samo voda 2 nedelje i mislim da bih to bilo to.</p><p></p><p>Sobzirom da iz zemlje izlazi 5.5ph da li vodu da sipam obicnu sa cesme koja je 7.2 ili da nastavim u ove 2 nedelje da je korigujem ipak na 6.3ph?</p><p></p><p>Molim za odgovor kako nebih zeznuo stvar u zadnju fazu.</p><p></p><p>Pozdrav,</p><p>Sve najbolje</p><p></p><p>Evo slike zaboravio danas da stavim.[ATTACH=full]463446[/ATTACH][ATTACH=full]463447[/ATTACH][ATTACH=full]463448[/ATTACH][ATTACH=full]463449[/ATTACH][ATTACH=full]463450[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 768579, member: 79009"] Pozdrav drugari, Nadam se da ste mi dobro. Danas kao i po obicaju sam je hranio ( nedelja hrana, sreda voda ), medjutim malo vise sam preterao tako da mi je po prvi put izcurela voda( hrana ) jedno 0.75l. Iso sam full dozama svemu. Po tablici bio bizza. Zemlju koristim od Bio bizz "all mix " Svaki put dal je hrana ili voda upitanju ja sam uvek stelovao ph na 6.3. Kada sam izmerio tecnost sto je izcurela dobio sam 5.5ph. [ATTACH type="full" width="126px" alt="Screenshot_20230115_150818_Gallery.jpg"]463354[/ATTACH] Mislim da sam doso kraju sa hranom, posto imam jedno 40% naradzastih dlacica na cveticima. Kada gledam mikroskopom jos uvek je providno ali vise vuce na belkasto.( punije nego da bude samo providno ) i po neke braonkaste tackice imam. Tako da od danas idem samo voda 2 nedelje i mislim da bih to bilo to. Sobzirom da iz zemlje izlazi 5.5ph da li vodu da sipam obicnu sa cesme koja je 7.2 ili da nastavim u ove 2 nedelje da je korigujem ipak na 6.3ph? Molim za odgovor kako nebih zeznuo stvar u zadnju fazu. Pozdrav, Sve najbolje Evo slike zaboravio danas da stavim.[ATTACH type="full"]463446[/ATTACH][ATTACH type="full"]463447[/ATTACH][ATTACH type="full"]463448[/ATTACH][ATTACH type="full"]463449[/ATTACH][ATTACH type="full"]463450[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sherbet Queen RQS, Scrog by Milan75017
Bottom