Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Semenke i klijanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 722965" data-attributes="member: 67644"><p>Evo da se opet javim i postavim banalno pitanje - koliko vi špricate zemlju kad menku sa klicom stavite u zemlju?</p><p>Jer totalno sam više nesiguran da li nešto krivo radim, što teško za vjerovati - jer ne bi do sada imao 100% klijavost za prošle growove.</p><p></p><p>Da još jednom pojasnim, klijam u vatu. Vatu dobro našpricam običnom vodom, sve u tanjuriću, drugi tanjurić gore i stavim u boks jer je temp 24-30.</p><p>Kad se menka otvori i pusti klicu oko 5mm, prebacim u zemlju.</p><p>U zemlji napravim rupu dubine ovisno o klici, na način da mi bude maks 10mm zatrpana zemljom (baš menka).</p><p>Zemlju navlažim špricom, i kad posadim špricam odozgo ujutro i popodne.</p><p>Prva 2-3 dana uvijek gore stavim odrezano dno od pvc flaše, čisto da drži vlagu.</p><p></p><p>Prve dvije menke od Ak420, koje su mi ostale od zadnjeg growa - sve normalno proklijalo. U vati pustile par mm klicu, prebačene u zemlju i kroz 3-4 dana nikle iz zemlje. I evo već puna 3 tjedna vegatcije. A između vodim borbu da popunim druga dva pota, kao da fiziju radim, a ne klijam menke.</p><p></p><p>Prvo su mi 4/4 menke od sweet skunk auto - čim su se otvorile - tako i stale. Dakle nisu klicu uopće pustile van.</p><p>Pa sam uzeo 4 menke od auto criticala i dobio hrpu drugih zbog slabe neklijavosti sweet skunka.</p><p></p><p>Auto Critical - stavio 2 menke, jedna uopće nije pustila klicu, i dan danas stoji u vati, druga je pustila klicu oko 5mm, prebačena u zemlju, nakon 4 dana ljuska došla do površine i stala - klica je smeđa.</p><p></p><p>Auto chocodope - stavio 1 menku, nakon 3 dana pustila klicu oko pola cm, prebačena u zemlju, nakon 3 dana u zemlji izbila van na površinu (još jučer ujutro), ispod ljuske se vide zeleni katildeoni no ona stoji tako od jučer. Uopće se ne otvara, nemam pojma, danas ću provjeriti jel ljuska ostala zaljepljena ili je i ona za baciti.</p><p></p><p>Šta krivo radim ili samo imam peh? Da ostavim menku u vati da pusti barem 10-20mm klicu? Da manje špricam zemlju - možda ih natapam? Iako teško, pa sa pincetom se lako provjeri jel zemlja vlažna ili nije.</p><p>Kao da sam totalni amater i ništa ne kužim.</p><p>Bilje su mi već 3 tjedna stare, razlika je velika, sve dalje sve teže bude to poloviti, a nema šanse da budem samo dvije ostavio, nisam uzalud radio novi boks i sve ostalo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 722965, member: 67644"] Evo da se opet javim i postavim banalno pitanje - koliko vi špricate zemlju kad menku sa klicom stavite u zemlju? Jer totalno sam više nesiguran da li nešto krivo radim, što teško za vjerovati - jer ne bi do sada imao 100% klijavost za prošle growove. Da još jednom pojasnim, klijam u vatu. Vatu dobro našpricam običnom vodom, sve u tanjuriću, drugi tanjurić gore i stavim u boks jer je temp 24-30. Kad se menka otvori i pusti klicu oko 5mm, prebacim u zemlju. U zemlji napravim rupu dubine ovisno o klici, na način da mi bude maks 10mm zatrpana zemljom (baš menka). Zemlju navlažim špricom, i kad posadim špricam odozgo ujutro i popodne. Prva 2-3 dana uvijek gore stavim odrezano dno od pvc flaše, čisto da drži vlagu. Prve dvije menke od Ak420, koje su mi ostale od zadnjeg growa - sve normalno proklijalo. U vati pustile par mm klicu, prebačene u zemlju i kroz 3-4 dana nikle iz zemlje. I evo već puna 3 tjedna vegatcije. A između vodim borbu da popunim druga dva pota, kao da fiziju radim, a ne klijam menke. Prvo su mi 4/4 menke od sweet skunk auto - čim su se otvorile - tako i stale. Dakle nisu klicu uopće pustile van. Pa sam uzeo 4 menke od auto criticala i dobio hrpu drugih zbog slabe neklijavosti sweet skunka. Auto Critical - stavio 2 menke, jedna uopće nije pustila klicu, i dan danas stoji u vati, druga je pustila klicu oko 5mm, prebačena u zemlju, nakon 4 dana ljuska došla do površine i stala - klica je smeđa. Auto chocodope - stavio 1 menku, nakon 3 dana pustila klicu oko pola cm, prebačena u zemlju, nakon 3 dana u zemlji izbila van na površinu (još jučer ujutro), ispod ljuske se vide zeleni katildeoni no ona stoji tako od jučer. Uopće se ne otvara, nemam pojma, danas ću provjeriti jel ljuska ostala zaljepljena ili je i ona za baciti. Šta krivo radim ili samo imam peh? Da ostavim menku u vati da pusti barem 10-20mm klicu? Da manje špricam zemlju - možda ih natapam? Iako teško, pa sa pincetom se lako provjeri jel zemlja vlažna ili nije. Kao da sam totalni amater i ništa ne kužim. Bilje su mi već 3 tjedna stare, razlika je velika, sve dalje sve teže bude to poloviti, a nema šanse da budem samo dvije ostavio, nisam uzalud radio novi boks i sve ostalo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Semenke i klijanje
Bottom