Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Semenke i klijanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 704464" data-attributes="member: 67644"><p>Evo, isti sistem kao zadnji put (jer sam na stranoj stranici pročitao da ljudi najviše griješe ili što im se osuši menka u papiru ili premala temperatura, tj ispod 22-24C).</p><p></p><p>Obična vata, mlaka voda, sve dobro namočeno, menke u vatu, na tanjurić i jedan odozgo tanjur poklopljen da nema svjetlosti i da drži vlagu.</p><p></p><p>PC kućište koje mi je prije služilo kao mini grow room, unutra jedna žarulja 75w (obična, stara), dva otvora za zrak i temperatura 24-30C.</p><p>Menke stavio u ponedjeljak u 21h, već u utorak u 18h jedna je bila vani cca 3mm, dok je druga bila otvorena i malo korijen van izašao. Idealno za piknuti u zemlju jer da sam ostavio još 24h, korijen bi bio već koji cm dužine.</p><p></p><p>Sjećam se prvi put kako sam se patio, stavio sjemenke u vatu i ostavio na sobnoj temperturi 19-23C. I nakon 4 dana ništa. I onda prebacio sve u PC kućište i doslovce za 10h se sve otvorile.</p><p></p><p>Očito im jako godi dobra vlaga i temperatura oko 28-30 C.</p><p></p><p>Danas popodne se nadam da ću ih pronači kako su izašle iz zemlje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 704464, member: 67644"] Evo, isti sistem kao zadnji put (jer sam na stranoj stranici pročitao da ljudi najviše griješe ili što im se osuši menka u papiru ili premala temperatura, tj ispod 22-24C). Obična vata, mlaka voda, sve dobro namočeno, menke u vatu, na tanjurić i jedan odozgo tanjur poklopljen da nema svjetlosti i da drži vlagu. PC kućište koje mi je prije služilo kao mini grow room, unutra jedna žarulja 75w (obična, stara), dva otvora za zrak i temperatura 24-30C. Menke stavio u ponedjeljak u 21h, već u utorak u 18h jedna je bila vani cca 3mm, dok je druga bila otvorena i malo korijen van izašao. Idealno za piknuti u zemlju jer da sam ostavio još 24h, korijen bi bio već koji cm dužine. Sjećam se prvi put kako sam se patio, stavio sjemenke u vatu i ostavio na sobnoj temperturi 19-23C. I nakon 4 dana ništa. I onda prebacio sve u PC kućište i doslovce za 10h se sve otvorile. Očito im jako godi dobra vlaga i temperatura oko 28-30 C. Danas popodne se nadam da ću ih pronači kako su izašle iz zemlje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Semenke i klijanje
Bottom