Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Semenke i klijanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="josko057" data-source="post: 669456" data-attributes="member: 66063"><p>Pozdrav,</p><p>Dakle radi se o Northern Lights Autoflower.</p><p>Menka se 12 sati mocila u casi vode,te prebacena poslije u ubrus,navlazeni..sve skupa stavljeno u zip vrecicu u carapu i u kutiju na sobnu temperaturu od oko 21 °.</p><p>Nakon par dana klica je pocrnila,ali nije izbila. Prebacio sam je u mali potić s zemljom i pod lampu (150W) na 24 sata konstantno. Nakon par dana,proprckao i nasao menku jos uvijek u istom stanju. Izvadio je,probao lagano stisnuti s izmedju palca i kaziprsta da utvrdim da li je prazna. Naprotiv,puna je i napukla je mrvicu pod pritiskom tocno po rezu gdje treba da i pukne kad nikne. Vratio nazad u zemlju na 1 cm dubine,pokrio lagano zemljom i nazad pod lampu. Nakon opet par dana,nista..proprckao i nasao je u istom stanju kao i prije par dana. Izvadio,delikatno odstranio opnu, te klicu (tamnozeleno/bijelu) vratio u zemlju na 1 cm dubine i pod lampu.</p><p>Zanima me da li sam sto krivo napravio i da li ce biti sto od takve klice.</p><p>Hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="josko057, post: 669456, member: 66063"] Pozdrav, Dakle radi se o Northern Lights Autoflower. Menka se 12 sati mocila u casi vode,te prebacena poslije u ubrus,navlazeni..sve skupa stavljeno u zip vrecicu u carapu i u kutiju na sobnu temperaturu od oko 21 °. Nakon par dana klica je pocrnila,ali nije izbila. Prebacio sam je u mali potić s zemljom i pod lampu (150W) na 24 sata konstantno. Nakon par dana,proprckao i nasao menku jos uvijek u istom stanju. Izvadio je,probao lagano stisnuti s izmedju palca i kaziprsta da utvrdim da li je prazna. Naprotiv,puna je i napukla je mrvicu pod pritiskom tocno po rezu gdje treba da i pukne kad nikne. Vratio nazad u zemlju na 1 cm dubine,pokrio lagano zemljom i nazad pod lampu. Nakon opet par dana,nista..proprckao i nasao je u istom stanju kao i prije par dana. Izvadio,delikatno odstranio opnu, te klicu (tamnozeleno/bijelu) vratio u zemlju na 1 cm dubine i pod lampu. Zanima me da li sam sto krivo napravio i da li ce biti sto od takve klice. Hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Semenke i klijanje
Bottom