Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Seed Banks introduction / vlastita iskustva
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="likfrik" data-source="post: 667146" data-attributes="member: 65408"><p>ne znam šta da ti kažem, ne pamtim mnogo strejnove, dobio sam zadnji put od linde na dar Jack Harera i odličan je.</p><p>sativa, (od sad samo sativu ću i uzimati). a i to koja po prinosu, snazi bla,bla, sve ti je to relativno, vidi dnevnike, kod nekog odličnan i prinos i rad kod nekog slabo i problemi sa istim strainom. zavisi od uvjeta, iskustva sa uzgojem, mnogočega je tu u igri.</p><p>Kad kupujem gledam jeli Auto ili foto jeli više sativa ili indica. </p><p>ako ćeš prinos uzimaš fotoperiodnu, ali ćeš se načekati dok zapališ. ako ti se ne čeka uzmeš "Auto" nema nekog prinosa ali brzo bude, pa staviš više njih.</p><p>Ako hoćeš kretanje, zezanje, energije, kreativnosti, onda sativu,</p><p>a ako opet hoćeš da "zujiš" zavaren na kauču, onda indicu. </p><p>U biti je to to. Bar za mene.</p><p>P.S kontaktiraj ih mejlom. nisam ni ja mogao da platim karticom pa su mi poslali link paypalla svog. dogovorićete se nije problem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="likfrik, post: 667146, member: 65408"] ne znam šta da ti kažem, ne pamtim mnogo strejnove, dobio sam zadnji put od linde na dar Jack Harera i odličan je. sativa, (od sad samo sativu ću i uzimati). a i to koja po prinosu, snazi bla,bla, sve ti je to relativno, vidi dnevnike, kod nekog odličnan i prinos i rad kod nekog slabo i problemi sa istim strainom. zavisi od uvjeta, iskustva sa uzgojem, mnogočega je tu u igri. Kad kupujem gledam jeli Auto ili foto jeli više sativa ili indica. ako ćeš prinos uzimaš fotoperiodnu, ali ćeš se načekati dok zapališ. ako ti se ne čeka uzmeš "Auto" nema nekog prinosa ali brzo bude, pa staviš više njih. Ako hoćeš kretanje, zezanje, energije, kreativnosti, onda sativu, a ako opet hoćeš da "zujiš" zavaren na kauču, onda indicu. U biti je to to. Bar za mene. P.S kontaktiraj ih mejlom. nisam ni ja mogao da platim karticom pa su mi poslali link paypalla svog. dogovorićete se nije problem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Seed Banks introduction / vlastita iskustva
Bottom