Ja sam od njih licno pazario menke u Mariboru u shopu,delovali su veoma profesionalno i komukativno osoblje imaju.Probaj da ih pozoves i raspitas se sta se desava.Mada ipak mislim kad se narucuje bolje je iz neke proverene banke naruciti sto kaze kolega Honda...semena balkan
Kakav je dim/grow/cvjetanje/prinos? Ak možeš šibnut komentarčić? TnxJack flash fem.
Njemački reseller sjemena sa njemačkim privatnim bank računom, plus primaju i paypal ako me sjećanje ne vara, imaju veoma dobre akcije, sjeme košta po 1,50€ u akcijama, stalno različiti strejnovi, zatim isto izbor je ogroman, a sve to šalju vrlo brzo, u najboljem slučaju za 4 do 7 dana stigne pošta, a paket bude diskretno zapakovan..Ma naručit ću 100 posto. Baš želim probat te "strawberry banana" i te bruce banner ili kuki...
Iako sad vidim da treba potrosit 100 eura, a mislio 50... možda samo naručim par novih vrsta i paket Candide... ma Dinamed me razočarao. Od tri sjemenke sve tri retardirane. Dovukao sam ja do kraja ali biljka petnaest puta manja i još mi i okus baš ne paše. Prekisel ali nekako loše...