Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Saveti za regulisanje temperature u box-u
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CalMag" data-source="post: 596035" data-attributes="member: 38543"><p>Pozdrav gruverima...Napravio sam box od 1. m.kvadratnog...Rasveta DIY LED Cob 50W , 8 komada...Tokom probnog rada, temperatura je otišla na čak 32 stepena, iako je u prostoriji bila 23 stepena...Očekivao sam pojačano grejanje LED-ova, zato što su na njima integrisani adapteri pa rade direktno na 230V....Iako sam sve spremio, sada vidim da ne mogu da krenem sa sadnjom...Šta će biti za mesec dana kada u sobi bude 28-29 stepeni? Pitanja: da li da pravim veću turbinu na izduvu? Ili da napravim opet DIY klimu, od zamrzivača kompresor, a od bakarne cevi npr 10mm, saviti zmiju, dovoljne dužine, kao isparivač, i postaviti je, gde? U box, u gornjem ćošku, ili spolja, ispred ulaznih otvora za vazduh? Hvala unapred..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CalMag, post: 596035, member: 38543"] Pozdrav gruverima...Napravio sam box od 1. m.kvadratnog...Rasveta DIY LED Cob 50W , 8 komada...Tokom probnog rada, temperatura je otišla na čak 32 stepena, iako je u prostoriji bila 23 stepena...Očekivao sam pojačano grejanje LED-ova, zato što su na njima integrisani adapteri pa rade direktno na 230V....Iako sam sve spremio, sada vidim da ne mogu da krenem sa sadnjom...Šta će biti za mesec dana kada u sobi bude 28-29 stepeni? Pitanja: da li da pravim veću turbinu na izduvu? Ili da napravim opet DIY klimu, od zamrzivača kompresor, a od bakarne cevi npr 10mm, saviti zmiju, dovoljne dužine, kao isparivač, i postaviti je, gde? U box, u gornjem ćošku, ili spolja, ispred ulaznih otvora za vazduh? Hvala unapred.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Saveti za regulisanje temperature u box-u
Bottom