Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Sasavi eksperiment led
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ledledeni" data-source="post: 724359" data-attributes="member: 75782"><p>[USER=41862]@Wizdom[/USER] mudro zbori [USER=49381]@Sjaj očiju ;)[/USER] inace dok sam topirao listove pre nego sto sam ih prebacio na cvetanje stavljao sam ih u w.pajp i nakon 5dobrih cima, osecala se razlika, a sada nakon susenja celih biljki kada im otkinem vrhove i smotam joint mnogo se bolje oseti razlika tj rad... Inace, pusim aktivno skoro 27 godina i odlicno znam sta je dobro, sta je lose i sta je sranje, kazem samo da ovo nije za bacanje i da u slucaju ako nema niceg, ovo itekako moze da prodje ❤️</p><p>Edit: Planiram da izbacim led tubu i umesto nje ubacim jos jedan red sijalica tj 6kom...Pa bih Vas zamolio za savet kada to da uradim, prilikom paljenja ili gasenja??? Moracu da ugasim svetlo na 5do10min. da bih uspeo da instaliram i zamenim osvetljenje...</p><p>Inače, lux mi je od 28000 do 32000 na 40cm ispod sijalica, uz edit sa dodatnih 6led od 11w mislim da bi bio skoro 50000 i sta mislite da li ima potrebe za tim ili da ne diram nista???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ledledeni, post: 724359, member: 75782"] [USER=41862]@Wizdom[/USER] mudro zbori [USER=49381]@Sjaj očiju ;)[/USER] inace dok sam topirao listove pre nego sto sam ih prebacio na cvetanje stavljao sam ih u w.pajp i nakon 5dobrih cima, osecala se razlika, a sada nakon susenja celih biljki kada im otkinem vrhove i smotam joint mnogo se bolje oseti razlika tj rad... Inace, pusim aktivno skoro 27 godina i odlicno znam sta je dobro, sta je lose i sta je sranje, kazem samo da ovo nije za bacanje i da u slucaju ako nema niceg, ovo itekako moze da prodje ❤️ Edit: Planiram da izbacim led tubu i umesto nje ubacim jos jedan red sijalica tj 6kom...Pa bih Vas zamolio za savet kada to da uradim, prilikom paljenja ili gasenja??? Moracu da ugasim svetlo na 5do10min. da bih uspeo da instaliram i zamenim osvetljenje... Inače, lux mi je od 28000 do 32000 na 40cm ispod sijalica, uz edit sa dodatnih 6led od 11w mislim da bi bio skoro 50000 i sta mislite da li ima potrebe za tim ili da ne diram nista??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Sasavi eksperiment led
Bottom