Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Sasavi eksperiment led
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ledledeni" data-source="post: 722789" data-attributes="member: 75782"><p>Drzim 40cm od vrhova. Zalivam ih na svaka 3,4 dana, piju po pola litre, jednom voda, jednom hrana...</p><p>Svestan sam za ventilaciju, ali ovo je ispalo skroz ne planirano, nisam uopste bio spreman, slucajno nasao par semenki u lepoj vutri, bocnuo ih, primile se, imao sam samo jednu full spectrum sijalicu 5w, pocele su da rastu i polako sam poceo da improvizujem osvetljenje i sve ostalo... Box je zapravo ormar, koji nije moj i ne smem nikako da busim rupe, jedino sto drzim malo odskrinuta vrata dok radi svetlo, da bi izlazila vlaga... Ne ulazi spoljno svetlo osim po nekad kada ih prskam na par min dok spavaju...</p><p></p><p></p><p>To i razmisljam umesto nje mogu jos 3,4ledice da stanu, ali se dvoumim posto daje ok lux i ne greje kao e27, pritom ima crvenu i plavu. </p><p>Nisam upucen zasto mi smeta???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ledledeni, post: 722789, member: 75782"] Drzim 40cm od vrhova. Zalivam ih na svaka 3,4 dana, piju po pola litre, jednom voda, jednom hrana... Svestan sam za ventilaciju, ali ovo je ispalo skroz ne planirano, nisam uopste bio spreman, slucajno nasao par semenki u lepoj vutri, bocnuo ih, primile se, imao sam samo jednu full spectrum sijalicu 5w, pocele su da rastu i polako sam poceo da improvizujem osvetljenje i sve ostalo... Box je zapravo ormar, koji nije moj i ne smem nikako da busim rupe, jedino sto drzim malo odskrinuta vrata dok radi svetlo, da bi izlazila vlaga... Ne ulazi spoljno svetlo osim po nekad kada ih prskam na par min dok spavaju... To i razmisljam umesto nje mogu jos 3,4ledice da stanu, ali se dvoumim posto daje ok lux i ne greje kao e27, pritom ima crvenu i plavu. Nisam upucen zasto mi smeta??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Sasavi eksperiment led
Bottom