Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Sasavi eksperiment led
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ledledeni" data-source="post: 722092" data-attributes="member: 75782"><p>Sacekacu jos nekih 10,15dana da mi stigne dodatno osvetljenje, pa cu tada da prebacim na 12/12. Ja ih i sada prskam slavolom i odlicno reaguju, a kupicu i hesi bloom. Ako se izduze previse, planiram da odsecem najvislje vrhove i probam da ih kloniram, mada kada sam se pre 10ak godina ovim bavio samo sa HPS lampama nikada mi klon nije uspeo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ledledeni, post: 722092, member: 75782"] Sacekacu jos nekih 10,15dana da mi stigne dodatno osvetljenje, pa cu tada da prebacim na 12/12. Ja ih i sada prskam slavolom i odlicno reaguju, a kupicu i hesi bloom. Ako se izduze previse, planiram da odsecem najvislje vrhove i probam da ih kloniram, mada kada sam se pre 10ak godina ovim bavio samo sa HPS lampama nikada mi klon nije uspeo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Sasavi eksperiment led
Bottom