Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
RQS - Pink runtz auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Need 4 weed" data-source="post: 795889" data-attributes="member: 69223"><p>Pozdrav vutraši</p><p>Krećem sa novim curama i dnevnikom </p><p>Pink runtz auto X4 by RQS</p><p>Oprema je Mars Hydro ts1000 komplet sa 80x80x160 šatorom</p><p>Zalijevanje ide sa pumpom i Netbow 120 ulaznicama ( jedino me muči šta ću morati napraviti postolje za cijeli box zbog runoffa, i kako onda podlogu izvaditi da istresem vodu, sad sam imao jednu i bilo je ok jer je postolje malo pa sam ga gurao po boxu i onda izvučem, ali o tom-potom )</p><p>Zemlja je biobiz, allmix 100L i light mix 20L</p><p>Biobiz gnojiva, rootjuice, fishmix, grow, bloom, topmax, i mikoriza</p><p>Vreće Mars hydro x4</p><p>Upiknuo sam 4 automata, napunio vreće sa allmixom, ali sam šaku zemlje izvadio u dubinu i širinu i tu sam stavio lightmix,prije njega sam tu rupu napudrao sa mikorizom i u njega išla sjemenka ( navodno je allmix prejak za početak ), ispod nje mikoriza </p><p>Pošto je sad početak u lightmixu, jel treba šta davati osim rootjuice prvih 10-15 dana, ili kao kod allmixa ništa)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Need 4 weed, post: 795889, member: 69223"] Pozdrav vutraši Krećem sa novim curama i dnevnikom Pink runtz auto X4 by RQS Oprema je Mars Hydro ts1000 komplet sa 80x80x160 šatorom Zalijevanje ide sa pumpom i Netbow 120 ulaznicama ( jedino me muči šta ću morati napraviti postolje za cijeli box zbog runoffa, i kako onda podlogu izvaditi da istresem vodu, sad sam imao jednu i bilo je ok jer je postolje malo pa sam ga gurao po boxu i onda izvučem, ali o tom-potom ) Zemlja je biobiz, allmix 100L i light mix 20L Biobiz gnojiva, rootjuice, fishmix, grow, bloom, topmax, i mikoriza Vreće Mars hydro x4 Upiknuo sam 4 automata, napunio vreće sa allmixom, ali sam šaku zemlje izvadio u dubinu i širinu i tu sam stavio lightmix,prije njega sam tu rupu napudrao sa mikorizom i u njega išla sjemenka ( navodno je allmix prejak za početak ), ispod nje mikoriza Pošto je sad početak u lightmixu, jel treba šta davati osim rootjuice prvih 10-15 dana, ili kao kod allmixa ništa) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
RQS - Pink runtz auto
Bottom