Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
RQS Orion F1, Watermellon Auto, Special kush (feminised) 1. Grow ikad.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ms61" data-source="post: 796845" data-attributes="member: 72891"><p>Pozzz ekipa, </p><p>Eto mali update cisto da vidite sta se desava, naime ova koja je pukla tokom pokusaja LST, je ja mislim prosla?? Sta vi kazete, eto nalazimo se na danu 28., malo sam digo svijetlo da bude na 50cm od vrhova vecinom. Zapravo ova koja je pukla je izasllo ko onaj training da se topa, i svi vrhovi su na svijetlu to mi se svida, zanima me vase misljenje kako sta jel ima nekih prijedloga rado bi cuo hehe, pozdrav svima i hvala jos jednom ekipa ste jebena !!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ms61, post: 796845, member: 72891"] Pozzz ekipa, Eto mali update cisto da vidite sta se desava, naime ova koja je pukla tokom pokusaja LST, je ja mislim prosla?? Sta vi kazete, eto nalazimo se na danu 28., malo sam digo svijetlo da bude na 50cm od vrhova vecinom. Zapravo ova koja je pukla je izasllo ko onaj training da se topa, i svi vrhovi su na svijetlu to mi se svida, zanima me vase misljenje kako sta jel ima nekih prijedloga rado bi cuo hehe, pozdrav svima i hvala jos jednom ekipa ste jebena !!!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
RQS Orion F1, Watermellon Auto, Special kush (feminised) 1. Grow ikad.
Bottom