Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
RQS Orion F1, Watermellon Auto, Special kush (feminised) 1. Grow ikad.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ms61" data-source="post: 796071" data-attributes="member: 72891"><p>Lijep pozdrav,</p><p></p><p>Ide moj prvi dnevnik, svaka kritika i sugestija je i više nego dobra. Naime da se odmah zna, otkako je legalno u njem, odlucio posadit svoje, pusim preko 10 godina obozavam biljku, al imam prvi susret s sadenjem iste. Znaci nemam nikakvog iskustva ili slicno. </p><p></p><p>Sjeme: RQS Orion F1, Watermellon Auto i Special Kush ( Rozni papir Special kush- desno gore F1 i dole sredina watermelon)</p><p></p><p> Box: 2024 Spider Farmer® 70x70x160cm</p><p></p><p>Lampa: SF-1000 Full Spectrum LED Ciklus drzim 18/6 stalno !!!</p><p>Temp: 22-27 pokusavam ispod 25.</p><p>Vlaga: 40-60%</p><p></p><p>Ventilacija: 4” Carbon filter i jedan fan unutra da cirkulira zrak, naime sjebo sam se jer kolko sam shvatio na pocetku uopce da mi treba friski zrak u box, a ne da mi filter baca van friski zrak no to cu srediti koji dan. </p><p></p><p>Zemlja: KRAFT Gemuse erde ( iz moje firme) sigurno ne znate, ali uzeo sam zemlju za rajcicu, koja je najjaca sto se tice dodataka u njoj.</p><p></p><p>Gnojiva: All in one ( gledao recenzije dosta dobrih, kazem isto kupljeno sve prije ovog dnevnika, pa cemo tako i nastavit zasada pa cu za ubuduce uzet neko koje vi preporucujete )</p><p></p><p>Posude: 1x 20L 2x 11L tekstilnih posuda</p><p></p><p>Trening: Nemam blage veze jos. Niti iskustva pa me strah xd</p><p></p><p>Dodatna oprema: pH mjerac, EC mjerac, bonsai žica</p><p>Proklijale 11.9 te stavljene odmah u final pot ( nezz jel greska ili nije, al od ljudi koje znam jedan je rekao da je dobro drugi da nije pa sam svejedno iskusao svoju srecu haha). Zalijevane vodom odstajanom otp 24 sata ph /6-7/, doduse vjerovatno ne dovoljno jer pazim, al ne izgledaju tolko lose da bi dobio neki znak da im fali voda ili slicno. Medutim 19.9 znaci 8. dan su nahranjene gnojivom kako i pise na gnojivu doduse malo sam slabije slozio pa reko bolje manje nego vise te mi je sprzilo krajeve lista na orion f1 ( po svemu sudeci izgleda na nutrition burn) ne puno al ne znam jel to ima utjecaja na daljni razvoj biljke posto novi listovi nemaju nikakve mane. </p><p></p><p>Danas su na danu 13. i mene zanima jel to uopce izgleda na dobro, na sta da pripazim itd. Svaki savjet je meni zlata vrijedan za ubuduce. </p><p></p><p>Posto me muci neugodan miris ako stavim pasivni ulaz zraka tj otvor na boxu otvorim, i samo zarotiram ventilator na filtru, znaci da zrak iz boxa vuce direkt kroz karbon filter i onda van, oce li to biti dovoljno da se ukloni neugodan miris?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ms61, post: 796071, member: 72891"] Lijep pozdrav, Ide moj prvi dnevnik, svaka kritika i sugestija je i više nego dobra. Naime da se odmah zna, otkako je legalno u njem, odlucio posadit svoje, pusim preko 10 godina obozavam biljku, al imam prvi susret s sadenjem iste. Znaci nemam nikakvog iskustva ili slicno. Sjeme: RQS Orion F1, Watermellon Auto i Special Kush ( Rozni papir Special kush- desno gore F1 i dole sredina watermelon) Box: 2024 Spider Farmer® 70x70x160cm Lampa: SF-1000 Full Spectrum LED Ciklus drzim 18/6 stalno !!! Temp: 22-27 pokusavam ispod 25. Vlaga: 40-60% Ventilacija: 4” Carbon filter i jedan fan unutra da cirkulira zrak, naime sjebo sam se jer kolko sam shvatio na pocetku uopce da mi treba friski zrak u box, a ne da mi filter baca van friski zrak no to cu srediti koji dan. Zemlja: KRAFT Gemuse erde ( iz moje firme) sigurno ne znate, ali uzeo sam zemlju za rajcicu, koja je najjaca sto se tice dodataka u njoj. Gnojiva: All in one ( gledao recenzije dosta dobrih, kazem isto kupljeno sve prije ovog dnevnika, pa cemo tako i nastavit zasada pa cu za ubuduce uzet neko koje vi preporucujete ) Posude: 1x 20L 2x 11L tekstilnih posuda Trening: Nemam blage veze jos. Niti iskustva pa me strah xd Dodatna oprema: pH mjerac, EC mjerac, bonsai žica Proklijale 11.9 te stavljene odmah u final pot ( nezz jel greska ili nije, al od ljudi koje znam jedan je rekao da je dobro drugi da nije pa sam svejedno iskusao svoju srecu haha). Zalijevane vodom odstajanom otp 24 sata ph /6-7/, doduse vjerovatno ne dovoljno jer pazim, al ne izgledaju tolko lose da bi dobio neki znak da im fali voda ili slicno. Medutim 19.9 znaci 8. dan su nahranjene gnojivom kako i pise na gnojivu doduse malo sam slabije slozio pa reko bolje manje nego vise te mi je sprzilo krajeve lista na orion f1 ( po svemu sudeci izgleda na nutrition burn) ne puno al ne znam jel to ima utjecaja na daljni razvoj biljke posto novi listovi nemaju nikakve mane. Danas su na danu 13. i mene zanima jel to uopce izgleda na dobro, na sta da pripazim itd. Svaki savjet je meni zlata vrijedan za ubuduce. Posto me muci neugodan miris ako stavim pasivni ulaz zraka tj otvor na boxu otvorim, i samo zarotiram ventilator na filtru, znaci da zrak iz boxa vuce direkt kroz karbon filter i onda van, oce li to biti dovoljno da se ukloni neugodan miris? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
RQS Orion F1, Watermellon Auto, Special kush (feminised) 1. Grow ikad.
Bottom