Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
RQS mix (ICE, Bubblegum XL, Medical Mass, Royal Highness) by mester
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mester" data-source="post: 734404" data-attributes="member: 66174"><p>11 tjedana 12/12</p><p></p><p>HARVEST</p><p></p><p>royal highness sam skinuo pred tjedan dana i naspram ostalima je razočaranje.. vrlo mala biljka, cvjetovi duplo manji.. ta biljka po papirima treba dat najvise i cak je najvise na pocetku obecavala.. vidjet cemo kasnije hocu li promijenit misljenje</p><p></p><p>ostale skinute danas</p><p>ICE je bomba. cvjetovi ogromni, tvrdi ko kamen</p><p></p><p>bubblegum xl je strain koji sam bezveze stavio, citam sam reviewe i ajde, bilo je mjesta za jos jednu biljku.. medutim, suprotno od royal highness, odusevljenje! po listu i vremenu cvjetanja i obliku/tvrdoci cvjetova mislim da sam dobio sativasti tip.. ogromna biljka, bas mirisi po zvakaci.. </p><p></p><p>medical mass vrlo dobra se cini, slicna ICE-u po budovima i full masna, mozda i najmasnija.. </p><p></p><p>dosta sam zadovoljan s growom, nije bilo problema nikakvih, kasnije napisem kilazu te dojmove dima.. nadam se da ce za tjedan dana max vec biti u teglama jer me nece biti kasnije, zato sam ih odrezao na komadr i istrimao</p><p></p><p>[ATTACH=full]403734[/ATTACH][ATTACH=full]403735[/ATTACH][ATTACH=full]403736[/ATTACH][ATTACH=full]403737[/ATTACH][ATTACH=full]403738[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mester, post: 734404, member: 66174"] 11 tjedana 12/12 HARVEST royal highness sam skinuo pred tjedan dana i naspram ostalima je razočaranje.. vrlo mala biljka, cvjetovi duplo manji.. ta biljka po papirima treba dat najvise i cak je najvise na pocetku obecavala.. vidjet cemo kasnije hocu li promijenit misljenje ostale skinute danas ICE je bomba. cvjetovi ogromni, tvrdi ko kamen bubblegum xl je strain koji sam bezveze stavio, citam sam reviewe i ajde, bilo je mjesta za jos jednu biljku.. medutim, suprotno od royal highness, odusevljenje! po listu i vremenu cvjetanja i obliku/tvrdoci cvjetova mislim da sam dobio sativasti tip.. ogromna biljka, bas mirisi po zvakaci.. medical mass vrlo dobra se cini, slicna ICE-u po budovima i full masna, mozda i najmasnija.. dosta sam zadovoljan s growom, nije bilo problema nikakvih, kasnije napisem kilazu te dojmove dima.. nadam se da ce za tjedan dana max vec biti u teglama jer me nece biti kasnije, zato sam ih odrezao na komadr i istrimao [ATTACH type="full"]403734[/ATTACH][ATTACH type="full"]403735[/ATTACH][ATTACH type="full"]403736[/ATTACH][ATTACH type="full"]403737[/ATTACH][ATTACH type="full"]403738[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
RQS mix (ICE, Bubblegum XL, Medical Mass, Royal Highness) by mester
Bottom