Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
RQS: AmneSia Haze (auto) x1, 100w CFL, ormar box prvi grow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ukleti Holandez" data-source="post: 393589" data-attributes="member: 10931"><p>Jučer kad si je presadio i flushao si je sa vodom i dodanim 3% peroksidom jel tako?</p><p>Što se tiče presađivanja morao si je presaditi u novu kvalitetnu zemlju terru ili composanu. Znači biljku si morao staviti u manju šaksiju i isprati kako sam rekao te onda nakon flushanja presaditi u terramagmu.</p><p></p><p>Moja preporuka, a i [USER=41303]@Smells[/USER] ti je već preporučio da nemoj mučiti biljku i trošiti si resurse i vrijeme i živce. Ako imaš sjamenku novu stavi na klijanje, odi po terramagmu zemlju i kupi si tekućinu za reguliranje ph za vodu od akvarija i zalijevaj sa naštimanim ph-om.</p><p></p><p>A ta zemlja u kojoj je sad izgleda stvarno mokra. Imaš ispod rupice za drenažu? da višak vode može otjecati van iz zemlje.</p><p></p><p>Ja sam uvijek radio sve po ps-u i nikad nisam imao problema.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ukleti Holandez, post: 393589, member: 10931"] Jučer kad si je presadio i flushao si je sa vodom i dodanim 3% peroksidom jel tako? Što se tiče presađivanja morao si je presaditi u novu kvalitetnu zemlju terru ili composanu. Znači biljku si morao staviti u manju šaksiju i isprati kako sam rekao te onda nakon flushanja presaditi u terramagmu. Moja preporuka, a i [USER=41303]@Smells[/USER] ti je već preporučio da nemoj mučiti biljku i trošiti si resurse i vrijeme i živce. Ako imaš sjamenku novu stavi na klijanje, odi po terramagmu zemlju i kupi si tekućinu za reguliranje ph za vodu od akvarija i zalijevaj sa naštimanim ph-om. A ta zemlja u kojoj je sad izgleda stvarno mokra. Imaš ispod rupice za drenažu? da višak vode može otjecati van iz zemlje. Ja sam uvijek radio sve po ps-u i nikad nisam imao problema. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
RQS: AmneSia Haze (auto) x1, 100w CFL, ormar box prvi grow
Bottom