Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
RQS - 2x F1 Orion, 2x Royal Cheese Auto / 1. grow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Need 4 weed" data-source="post: 780384" data-attributes="member: 69223"><p>22.dan</p><p>Dobile po cca 1,5L čiste fine vode, zaboravio sam dati calmag preventivno, budu sljedeće zalijevanje dobile sve u kompletu sa root i grow</p><p>Nekako su mi male, nisu baš bujne, osim ove F1, za nju mi je žao šta je nisam samu , msm da se da fino izraditi</p><p>Kad mjerim ppfd, sa dvije app, pokazuju različito za 150, sredina ispadne oko 470 iznad biljke, koliko sam čitao to je ok za vegu</p><p>Po malo hvatam, drukčije je kad samo čitaš, a drukčije kad imaš i praksu uz to</p><p>Zdravi bili do sljedećeg javljanja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Need 4 weed, post: 780384, member: 69223"] 22.dan Dobile po cca 1,5L čiste fine vode, zaboravio sam dati calmag preventivno, budu sljedeće zalijevanje dobile sve u kompletu sa root i grow Nekako su mi male, nisu baš bujne, osim ove F1, za nju mi je žao šta je nisam samu , msm da se da fino izraditi Kad mjerim ppfd, sa dvije app, pokazuju različito za 150, sredina ispadne oko 470 iznad biljke, koliko sam čitao to je ok za vegu Po malo hvatam, drukčije je kad samo čitaš, a drukčije kad imaš i praksu uz to Zdravi bili do sljedećeg javljanja [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
RQS - 2x F1 Orion, 2x Royal Cheese Auto / 1. grow
Bottom