Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Royal Kush && Northern Lights LED100w Prvi grow ičega ikad! :D
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mystcl" data-source="post: 797492" data-attributes="member: 90576"><p>Bizzo, puno hvala!</p><p></p><p>zamisli kuhinju i smocnicu. grow je u smocnici koja je 1x1.30x2.40. to je zapravo uvuceni prostor u kuhinji koja je 20m2. nista posebno nisam radio, ni oblozio zidove folijom. samo sam zatvorio prozorcic u smocnici sa sperplocom i izrezao rupu za crijevo. imam i filter za vent al to jos nisam stavio, kontam da nema potrebe zasad. zrak fino cirkulira. stavio sam ovlazivac da radi pola sata svakih par sati posto radijatori pice. </p><p></p><p>Trenutno je svjetlo na nekih 65cm i radi na 50%. znaci mogu na 40cm...ok!</p><p></p><p>Jutros su dobile vodu. oko njih je zemlja jos vlazna a ova na rubovima pota suha kao barut. od sutra cu kako si rekao!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mystcl, post: 797492, member: 90576"] Bizzo, puno hvala! zamisli kuhinju i smocnicu. grow je u smocnici koja je 1x1.30x2.40. to je zapravo uvuceni prostor u kuhinji koja je 20m2. nista posebno nisam radio, ni oblozio zidove folijom. samo sam zatvorio prozorcic u smocnici sa sperplocom i izrezao rupu za crijevo. imam i filter za vent al to jos nisam stavio, kontam da nema potrebe zasad. zrak fino cirkulira. stavio sam ovlazivac da radi pola sata svakih par sati posto radijatori pice. Trenutno je svjetlo na nekih 65cm i radi na 50%. znaci mogu na 40cm...ok! Jutros su dobile vodu. oko njih je zemlja jos vlazna a ova na rubovima pota suha kao barut. od sutra cu kako si rekao! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Royal Kush && Northern Lights LED100w Prvi grow ičega ikad! :D
Bottom