Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Royal Ak Automatic - 400W Hps (90x50x160) by Minion
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minion" data-source="post: 419557" data-attributes="member: 48723"><p>Pozdrav drustvo trenutna situacija je sledeca ja bukvalno nista nisam preduzeo.Izgleda da kako se susi zemlja Ph zemlje se polako koriguje sam od sebe.Na mladjoj curi koja danas ima 18 dana zutenje listova je prestalo.Na starijoj sestri koja danas ima 25 dana zutenje listova takodje mi se cini da polako staje i obe cure mi deluju da lepo napreduju.Lampu sam spustio opet na 30cm teperatura kad je On 25-27 vlaga 40-45% kad je Off 20-21 a vlaga 45-55%.Plan mi je sledici cekam da se zemlja osusi saksije su mi jako velike i zemlja mi drzi vlagu nenormalno dugo vremena to je verovatno normalno zimi verujem da leti devojke piju cesce vodu.Kad dodje vreme za zalivanje starija cura ce dobiti 1/2 doze Hesi Bloom comlex-a po potrebi korigovacu vodu sa ph bufferom na 6,5ph za bloom jer koliko sam video belu dlacicu znaci da je pocela cvetati.Mozda je 1/2 doze za prvi put mnogo ali ako mi zemlja drzi vlagu 13esti dan sto je slucaj kao sada mislim da su intervali izmedju zalivanja dosta veliki i ne mogu se igrati puno i dozirati postepeno.Njenu mladju sestru od 18 dana planiram da zalijem cistom vodom kad dodje vreme jer je zemlja idalje vlazna zalicu korigovanom vodom sa bufferom za vegetaciju i vodu cu montirati da Ph bude 6.5.Evo i par slika pozdrav za celu ekipu !!![ATTACH=full]55300[/ATTACH] [ATTACH=full]55301[/ATTACH] [ATTACH=full]55302[/ATTACH] [ATTACH=full]55303[/ATTACH] [ATTACH=full]55304[/ATTACH] [ATTACH=full]55305[/ATTACH] [ATTACH=full]55306[/ATTACH] [ATTACH=full]55307[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minion, post: 419557, member: 48723"] Pozdrav drustvo trenutna situacija je sledeca ja bukvalno nista nisam preduzeo.Izgleda da kako se susi zemlja Ph zemlje se polako koriguje sam od sebe.Na mladjoj curi koja danas ima 18 dana zutenje listova je prestalo.Na starijoj sestri koja danas ima 25 dana zutenje listova takodje mi se cini da polako staje i obe cure mi deluju da lepo napreduju.Lampu sam spustio opet na 30cm teperatura kad je On 25-27 vlaga 40-45% kad je Off 20-21 a vlaga 45-55%.Plan mi je sledici cekam da se zemlja osusi saksije su mi jako velike i zemlja mi drzi vlagu nenormalno dugo vremena to je verovatno normalno zimi verujem da leti devojke piju cesce vodu.Kad dodje vreme za zalivanje starija cura ce dobiti 1/2 doze Hesi Bloom comlex-a po potrebi korigovacu vodu sa ph bufferom na 6,5ph za bloom jer koliko sam video belu dlacicu znaci da je pocela cvetati.Mozda je 1/2 doze za prvi put mnogo ali ako mi zemlja drzi vlagu 13esti dan sto je slucaj kao sada mislim da su intervali izmedju zalivanja dosta veliki i ne mogu se igrati puno i dozirati postepeno.Njenu mladju sestru od 18 dana planiram da zalijem cistom vodom kad dodje vreme jer je zemlja idalje vlazna zalicu korigovanom vodom sa bufferom za vegetaciju i vodu cu montirati da Ph bude 6.5.Evo i par slika pozdrav za celu ekipu !!![ATTACH=full]55300[/ATTACH] [ATTACH=full]55301[/ATTACH] [ATTACH=full]55302[/ATTACH] [ATTACH=full]55303[/ATTACH] [ATTACH=full]55304[/ATTACH] [ATTACH=full]55305[/ATTACH] [ATTACH=full]55306[/ATTACH] [ATTACH=full]55307[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Royal Ak Automatic - 400W Hps (90x50x160) by Minion
Bottom