Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Royal Ak Automatic - 400W Hps (90x50x160) by Minion
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="komsijin mali" data-source="post: 418828" data-attributes="member: 38866"><p>Izmeri ph runoff-a i to neka ti bude referenca na osnovu koje ces odluciti sta ces dalje. Ako si bas zabrinut zbog nivoa ph ja bih ti predlozio da sledece zalivanje napravis cistom, demineralizovanom vodom i da tada proveris ph runoff-a. Ph demi vode ne korigujes jer je njen EC skoro na nuli i ona ce automatski poprimiti srednju vrednost ph sredine kroz koju prolazi. Prvo zalijes saksiju dok ne procuri. Ostavis par sati da se zemlja dobro ocedi i onda nastavis da zalivas dok ne nakupus decilitar ili dva runoff-a u kojem ces izmeriti ph.</p><p></p><p>Edit: Nemoj vise bacati pare na nepotrebne uredjaje poput ovog novog univerzalnog meraca za zemlju. Bolje bi bilo da si kupio bilo kakav EC metar jer bi ti u ovoj situaciji puno vise znacila informacija koliki je EC runoff-a.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="komsijin mali, post: 418828, member: 38866"] Izmeri ph runoff-a i to neka ti bude referenca na osnovu koje ces odluciti sta ces dalje. Ako si bas zabrinut zbog nivoa ph ja bih ti predlozio da sledece zalivanje napravis cistom, demineralizovanom vodom i da tada proveris ph runoff-a. Ph demi vode ne korigujes jer je njen EC skoro na nuli i ona ce automatski poprimiti srednju vrednost ph sredine kroz koju prolazi. Prvo zalijes saksiju dok ne procuri. Ostavis par sati da se zemlja dobro ocedi i onda nastavis da zalivas dok ne nakupus decilitar ili dva runoff-a u kojem ces izmeriti ph. Edit: Nemoj vise bacati pare na nepotrebne uredjaje poput ovog novog univerzalnog meraca za zemlju. Bolje bi bilo da si kupio bilo kakav EC metar jer bi ti u ovoj situaciji puno vise znacila informacija koliki je EC runoff-a. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Royal Ak Automatic - 400W Hps (90x50x160) by Minion
Bottom