Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ripper show
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 784908" data-attributes="member: 59027"><p>I ovo če ziher na novu stranicu....</p><p>Niste me stavili u nagradnu igru,pa dok sam imao vremena</p><p></p><p>Doktor Marac,mehaničar po struci , svaka pacijentica kaže,da imam velikog dara u ruci. Vozeči taxi,dolaze mi ljepe žene,one odvratne i rodbina,doleze i klinke od 15,do onih baba od 100 godina. 50% mojih pacijentica se nije opralo u životu ,a ja moram mirišat ljepljive p..čke za mizernu svotu. Svaki dan u autu,gledat golotinju koja smrdi i iz blizine gledam gospođu,koja u facu mi se sprdi.</p><p>Na kraju radnog vremena dolazi mi žena,dlakavih nogu i malo previše muških gena. Dolaze mi svakakvi ljudi....najistrošenije drolj.,s p.čkom omjera zolje,nisu više zadovoljne s ljudima,kažu životinje to mogu bolje!</p><p>I kako ču bit normalan,kad moram gledati takvu stravu,jedini ljek za Marca je metak u glavu. Ljudi me ne razumiju,jer sam uvijek brijao po svome,ti skupljaš markice,salvete ,a ja krvave tampone,ti više voliš balone, jbga ja napuhane kurtone ... Samo mi nije baš jasno zašto me se ljudi masovno klone?? Svima se sviđaju manekenke,a meni naborane penzionerke,al nemam ništa protiv dlakave,Zetove kondukterke!</p><p>Ti voliš mlado tijelo ja devedesetogodišnjakinje,uzmi si moju sestru,al daj mi guze bakine. Ma nema ljepšeg poljupca od krezube Marice,ma nema ljepšeg mirisa od neoprane starice.</p><p>Dr.Marac ispričat če vam i drugi dio,mada to nebi smio,..................al samo dio..... U mom autu,gospođa eksa cijelu flašu i izjuri van,a ulazi mi narkomanka kaže mi dobar dan,silovo me Petar pan,cijeli klu klux klan, jbni jean claud van dam,Josip Jelačić ban..kaže, alien mi u trbuhu i želi izači van!!!!</p><p>Ljudi mi govore,da smo gamad ,kad pljujem nek se dure,jer Vutru smo digli na noge,evo idu cenzure!</p><p>Kasnije te večeri....</p><p>U ritmu,u bitu,poklanjam vam kitu....hup hup hura ,hura hura hup,ide frula sa limenkom Red Bulla... Idu koke s vrha moga đoke,briju oko nas,radi crtice jeftine koke. Za sve,luđake,divljake,budale,perveznjake,mame , tete,dede i bake,studente i đake...za sve koji luđake vole,slušajte sranja,dok vas uši ne zabole. Hvala na trudu i sudu,odo spavat,samo da uzmem dudu! Bolje čete ovo sve shvatit,ako čitate na glas,ali dok nema nikoga oko vas!</p><p>U trenucima opuštanja,uz skupa piče i ljepe žene,rado vas se sjetim,nadam se da i vi me mene!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 784908, member: 59027"] I ovo če ziher na novu stranicu.... Niste me stavili u nagradnu igru,pa dok sam imao vremena Doktor Marac,mehaničar po struci , svaka pacijentica kaže,da imam velikog dara u ruci. Vozeči taxi,dolaze mi ljepe žene,one odvratne i rodbina,doleze i klinke od 15,do onih baba od 100 godina. 50% mojih pacijentica se nije opralo u životu ,a ja moram mirišat ljepljive p..čke za mizernu svotu. Svaki dan u autu,gledat golotinju koja smrdi i iz blizine gledam gospođu,koja u facu mi se sprdi. Na kraju radnog vremena dolazi mi žena,dlakavih nogu i malo previše muških gena. Dolaze mi svakakvi ljudi....najistrošenije drolj.,s p.čkom omjera zolje,nisu više zadovoljne s ljudima,kažu životinje to mogu bolje! I kako ču bit normalan,kad moram gledati takvu stravu,jedini ljek za Marca je metak u glavu. Ljudi me ne razumiju,jer sam uvijek brijao po svome,ti skupljaš markice,salvete ,a ja krvave tampone,ti više voliš balone, jbga ja napuhane kurtone ... Samo mi nije baš jasno zašto me se ljudi masovno klone?? Svima se sviđaju manekenke,a meni naborane penzionerke,al nemam ništa protiv dlakave,Zetove kondukterke! Ti voliš mlado tijelo ja devedesetogodišnjakinje,uzmi si moju sestru,al daj mi guze bakine. Ma nema ljepšeg poljupca od krezube Marice,ma nema ljepšeg mirisa od neoprane starice. Dr.Marac ispričat če vam i drugi dio,mada to nebi smio,..................al samo dio..... U mom autu,gospođa eksa cijelu flašu i izjuri van,a ulazi mi narkomanka kaže mi dobar dan,silovo me Petar pan,cijeli klu klux klan, jbni jean claud van dam,Josip Jelačić ban..kaže, alien mi u trbuhu i želi izači van!!!! Ljudi mi govore,da smo gamad ,kad pljujem nek se dure,jer Vutru smo digli na noge,evo idu cenzure! Kasnije te večeri.... U ritmu,u bitu,poklanjam vam kitu....hup hup hura ,hura hura hup,ide frula sa limenkom Red Bulla... Idu koke s vrha moga đoke,briju oko nas,radi crtice jeftine koke. Za sve,luđake,divljake,budale,perveznjake,mame , tete,dede i bake,studente i đake...za sve koji luđake vole,slušajte sranja,dok vas uši ne zabole. Hvala na trudu i sudu,odo spavat,samo da uzmem dudu! Bolje čete ovo sve shvatit,ako čitate na glas,ali dok nema nikoga oko vas! U trenucima opuštanja,uz skupa piče i ljepe žene,rado vas se sjetim,nadam se da i vi me mene! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ripper show
Bottom