Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Ribolov
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="hazeri" data-source="post: 462491" data-attributes="member: 50399"><p>Dobro, ok je za samo mjesec dana na moru i ako si pocetnik ali daleko je bolja puska sa gumom tj. sa dvije ili tri gume.Bavim se podvodnim ribolovom dosta dugo i ono sto znam je da zracna puska ima punjo manju jacinu udarca i putanju harpuna(strijele).Jos mogu reci da im sam vrh brzo otupi kada udari u kamen sto kod "gumenjare" nije slucaj jer su napravljene od jaceg materijala.Ja imam tri puske;</p><p>-"Mr carbon" koja je od carbona dugacka 120 cm sa tri gume i na sest metara pogodim palamidu bez problema.Druga je od Maresa isto carbon ali 80 cm za do plicaku.I treca i meni najbolja je drvena puska koju mi je privatno tip napravio po mjerama dugacka 120 cm,tri lastike i stvarno ima jak udarac.Nijednu nisam platio iznad 350,400 eura.</p><p>A za par dana na ljetovanju je ok sto no joke kaze iako bi je odmah kupio jednu sa jednom lastikom za 100,150 eura.</p><p>[ATTACH]88723[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]88724[/ATTACH]-ovo je prava stvar.</p><p>Sbjeceo-do dvjesto eura mozes kupiti ovakve sa prve slike,a mozes i polovnu samo da ti neko provjeri proizvod jer kod podvodne puske ti je "problem" sto tek u moru vidis ako ima pravi problem.Tko ako je polovna neka ti provjeri neko tko se razumije</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazeri, post: 462491, member: 50399"] Dobro, ok je za samo mjesec dana na moru i ako si pocetnik ali daleko je bolja puska sa gumom tj. sa dvije ili tri gume.Bavim se podvodnim ribolovom dosta dugo i ono sto znam je da zracna puska ima punjo manju jacinu udarca i putanju harpuna(strijele).Jos mogu reci da im sam vrh brzo otupi kada udari u kamen sto kod "gumenjare" nije slucaj jer su napravljene od jaceg materijala.Ja imam tri puske; -"Mr carbon" koja je od carbona dugacka 120 cm sa tri gume i na sest metara pogodim palamidu bez problema.Druga je od Maresa isto carbon ali 80 cm za do plicaku.I treca i meni najbolja je drvena puska koju mi je privatno tip napravio po mjerama dugacka 120 cm,tri lastike i stvarno ima jak udarac.Nijednu nisam platio iznad 350,400 eura. A za par dana na ljetovanju je ok sto no joke kaze iako bi je odmah kupio jednu sa jednom lastikom za 100,150 eura. [ATTACH]88723[/ATTACH] [ATTACH]88724[/ATTACH]-ovo je prava stvar. Sbjeceo-do dvjesto eura mozes kupiti ovakve sa prve slike,a mozes i polovnu samo da ti neko provjeri proizvod jer kod podvodne puske ti je "problem" sto tek u moru vidis ako ima pravi problem.Tko ako je polovna neka ti provjeri neko tko se razumije [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Ribolov
Bottom