Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Ribolov
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Imbra Presvetli" data-source="post: 269282" data-attributes="member: 29251"><p>Ribolov i kanabis su stari frendovi koji bez problema idu zajedno, barem u mojem slućaju koji nije klasičan.</p><p>U mojoj familiji nema ribolovaca i nema one priće da sa dedom ili tatom ideš lovit ribe, ućiš osnove o svemu.........</p><p>Bila mi je želja od malena bavit se ribolovom ali to je nekako palo u drugi plan sve do kasnih dvadesetih godina života.....dok nisam jedan dan otišao na Savu kod toplane i vidio kaj sve tam pliva....prvi dan dođem na savu....gledam u vodu i nakon par minuta vidim nešto crvenkasto kako se diše prema površini.....velika crvena ribetina koja me doslovno oćarala jel u životu nisam vidio veču ribu uživo....nakon pretrage po internetu otkrio da se radilo o koi šaranu velikom dobrih osamdesetak centimetara.</p><p>Par dana nakon toga uzeo nešto novaca i pravac ribićki dučan po štap, najlon,udice i gliste..........eto tako je poćela moja ribolovna karijera......Lovio sam na moru, pješke i sa čamca, raznim grabama i rjekama i rjećicama....sve je to lijepo na svoj način ali najdraža ribolovna lokacija mi je ipak, bila i ostala rijeka Sava</p><p>Ne lovim ribe za jest nego ćisto iz gušta i kad ih skinem s udice vraćam ih nazad da plivaju i nadam se ponovnom susretu drugi put.</p><p>Najviše me živciraju "mesari"....ja ih zovem mesari a radi se o ljudima koji love ribe samo zato da bi ih ulovili, pokazali susjedima i bacili u smece.Najčešće se radi u ribama ispod mjere...npr. na Lonjskom polju ti isti mesari uzimaju sa sobom štukice koje jedva s glavom i repom imaju dvadesetak centimetara....to kad vidim kosa mi se digne </p><p>Nebi bilo lijepo ne spomenuti ribu koju volim lovit najviše od svih....za mene jedina i neponovljiva slatkovodna kraljica Mrena(<span style="color: rgb(68,68,68)">Barbus barbus). Neko voli soma, neko štuku, neko šarana a ja Mrenu.....</span></p><p>Nemam neku ludu kolekciju štapova, ipak ne lovim ja cjeli život, ali najdraži koji imam i s njim je neopisivi gušt lovit je Browing Trotta, 4,5 m, custom made for me ;-)..........kad na njega drmne mrene od kiluipol do dvije......imaš osječaj da loviš morskog psa u štromu</p><p>Toliko od mene zasad</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Imbra Presvetli, post: 269282, member: 29251"] Ribolov i kanabis su stari frendovi koji bez problema idu zajedno, barem u mojem slućaju koji nije klasičan. U mojoj familiji nema ribolovaca i nema one priće da sa dedom ili tatom ideš lovit ribe, ućiš osnove o svemu......... Bila mi je želja od malena bavit se ribolovom ali to je nekako palo u drugi plan sve do kasnih dvadesetih godina života.....dok nisam jedan dan otišao na Savu kod toplane i vidio kaj sve tam pliva....prvi dan dođem na savu....gledam u vodu i nakon par minuta vidim nešto crvenkasto kako se diše prema površini.....velika crvena ribetina koja me doslovno oćarala jel u životu nisam vidio veču ribu uživo....nakon pretrage po internetu otkrio da se radilo o koi šaranu velikom dobrih osamdesetak centimetara. Par dana nakon toga uzeo nešto novaca i pravac ribićki dučan po štap, najlon,udice i gliste..........eto tako je poćela moja ribolovna karijera......Lovio sam na moru, pješke i sa čamca, raznim grabama i rjekama i rjećicama....sve je to lijepo na svoj način ali najdraža ribolovna lokacija mi je ipak, bila i ostala rijeka Sava Ne lovim ribe za jest nego ćisto iz gušta i kad ih skinem s udice vraćam ih nazad da plivaju i nadam se ponovnom susretu drugi put. Najviše me živciraju "mesari"....ja ih zovem mesari a radi se o ljudima koji love ribe samo zato da bi ih ulovili, pokazali susjedima i bacili u smece.Najčešće se radi u ribama ispod mjere...npr. na Lonjskom polju ti isti mesari uzimaju sa sobom štukice koje jedva s glavom i repom imaju dvadesetak centimetara....to kad vidim kosa mi se digne Nebi bilo lijepo ne spomenuti ribu koju volim lovit najviše od svih....za mene jedina i neponovljiva slatkovodna kraljica Mrena([COLOR=rgb(68,68,68)]Barbus barbus). Neko voli soma, neko štuku, neko šarana a ja Mrenu.....[/COLOR] Nemam neku ludu kolekciju štapova, ipak ne lovim ja cjeli život, ali najdraži koji imam i s njim je neopisivi gušt lovit je Browing Trotta, 4,5 m, custom made for me ;-)..........kad na njega drmne mrene od kiluipol do dvije......imaš osječaj da loviš morskog psa u štromu Toliko od mene zasad [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Ribolov
Bottom