Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Ribolov
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="opa cupa" data-source="post: 220912" data-attributes="member: 27243"><p>hahe Nenash, haze da......probao sam i ja sa trokukom po dnu ali ima svega i vjerovatno je taj stap negdje dole ,ne daleko od obale.proba sam do njega ali Sava je Sava.... Imam jos jednu pricu koja odudara malo od drugih pa cu je ispricati.........Moj prijatelj Cvarak i ja se odlucimo jedan dan odvesti cure na pecanje.Svoju Ruzu sam tek bio upoznao i nije bio problem nagovorit je na pecanje jer je njen stari pecao.Poznavao sam ga prije nego nju,sa Save.Dok sam bio klinac bavio sam se boksom .Taman dan dva prije pecanja je bio nekakav memorialni turnir vec sam o njemu pisao na forumu i osvojim tu pehar kao najbolji tehnicar na turniru.Slavio sam tri dana pa smo i na pecanje poneli cuge.Ko za krc odemo na pecanje tek navecer oko 8 sati,subota imamo i sator i klope i cuge i ko ga hebe mozda nesto i umocim.Ja sam copio ovo ja sam copio ono .Natezemo se Cvarak i ja ko je bolji ribic.Mene sve boli nemogu se smijati,jedva sam zabacio stap i usecerim se u stolici onoj na rasklapanje...hebe mi se mogo bi ovako tri dana a da netrepnem i jos uz to cura samnom.Cvarak je dobar decko ,danas je tata dvijema curam od po 16 i 17 godina.Filozof koji ima sheme kada ide u ribolov.One fore ...nesmije ga nitko pitati gdje ide kada ide na pecanje jer to donosi losu srecu i sl.sranja tri puta okrene rampu na nasipu pogleda u nebo zakoluta ocima i to je to.Ustvari bilo je jos nekih sitnica i rituala koje sam ja uvijek ispratio radi njega...skoro pa sam i ja poceo nositi sretne gace ili naopako majicu. Sjedili smo tako satima na bajeru...visoko od vode tri metra sigurno ,strmo ko zid al reko ionako nismo tu radi ribe pa je svejedno di cu baciti.Na pameti mi bila samo ona stvar i kako da okrenem Ruzu.Gornja usna mi je strsila van duplo vise od donje.Nisam jeo ko covjek par dana,mater se stalno derala kako cu ostavit skolu radi gluposti kako taj boks i nije sport nego natezanje bezveze i da je bolje da se uhvatim knjige dok jos ona ima zivaca.Kada god sam dobio batina uvijek mi je ona padala na pamet.Tako da sam vise puta lagao da sam dobio i kada sam gubio.Sta vas dva radite tu po cijeli dan kaze moja Ruza Cvarku..kao on je iskren pa nece lagati...vatamo somove,mrene i tako to kaze cvarak a njegova fenka ce na to ...pa di su vam,tu nema ribe od Turaka jos.E sada ko zna sta su nji dvije mislile i na koji mlin vodu teraju.Cvarak me pogleda...i tiho da necuju kaze...e ovu cu ostavit cim prodje subota jos ce i batina dobiti.Kvocke se nisu gasile pola noci.Prosla me volja za umakanje,stapove nisam vadio iz vode satima pa pomislim da bi bilo dobro provjeriti mamac,onako bez veze,radi reda.U tom trenu Cvarak dobije udarac nenadani.udari na stap gdje je bila laufer glista,po zatezanju bi reko da je som ali nemora biti.Skoce kokoske iz stolice uzvrte se oko Cvarka...drz nedaj i dovuce do obale glavonju od 10-ak kila ali treba se spustiti dole do vode a tko ce .Ja nemogu mene sve boli Cvarak poplavio od muke a moja Ruza ode skroz do ruba bajera i Keka za njom u tom trenu se Keka oklizne i u padu povuce Ruzu za kosu i onako u duetu drito u Savu....e sada kad ste vec dole daj zakaci brku kukom za hrbat da ga izvucemo van a vas dvije plivajte do usca tamo je plicak pa cemo vas izvuci.hahah kako sam najebo radi kuke i soma...ali sam osto suh i ja i Cvarak.pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="opa cupa, post: 220912, member: 27243"] hahe Nenash, haze da......probao sam i ja sa trokukom po dnu ali ima svega i vjerovatno je taj stap negdje dole ,ne daleko od obale.proba sam do njega ali Sava je Sava.... Imam jos jednu pricu koja odudara malo od drugih pa cu je ispricati.........Moj prijatelj Cvarak i ja se odlucimo jedan dan odvesti cure na pecanje.Svoju Ruzu sam tek bio upoznao i nije bio problem nagovorit je na pecanje jer je njen stari pecao.Poznavao sam ga prije nego nju,sa Save.Dok sam bio klinac bavio sam se boksom .Taman dan dva prije pecanja je bio nekakav memorialni turnir vec sam o njemu pisao na forumu i osvojim tu pehar kao najbolji tehnicar na turniru.Slavio sam tri dana pa smo i na pecanje poneli cuge.Ko za krc odemo na pecanje tek navecer oko 8 sati,subota imamo i sator i klope i cuge i ko ga hebe mozda nesto i umocim.Ja sam copio ovo ja sam copio ono .Natezemo se Cvarak i ja ko je bolji ribic.Mene sve boli nemogu se smijati,jedva sam zabacio stap i usecerim se u stolici onoj na rasklapanje...hebe mi se mogo bi ovako tri dana a da netrepnem i jos uz to cura samnom.Cvarak je dobar decko ,danas je tata dvijema curam od po 16 i 17 godina.Filozof koji ima sheme kada ide u ribolov.One fore ...nesmije ga nitko pitati gdje ide kada ide na pecanje jer to donosi losu srecu i sl.sranja tri puta okrene rampu na nasipu pogleda u nebo zakoluta ocima i to je to.Ustvari bilo je jos nekih sitnica i rituala koje sam ja uvijek ispratio radi njega...skoro pa sam i ja poceo nositi sretne gace ili naopako majicu. Sjedili smo tako satima na bajeru...visoko od vode tri metra sigurno ,strmo ko zid al reko ionako nismo tu radi ribe pa je svejedno di cu baciti.Na pameti mi bila samo ona stvar i kako da okrenem Ruzu.Gornja usna mi je strsila van duplo vise od donje.Nisam jeo ko covjek par dana,mater se stalno derala kako cu ostavit skolu radi gluposti kako taj boks i nije sport nego natezanje bezveze i da je bolje da se uhvatim knjige dok jos ona ima zivaca.Kada god sam dobio batina uvijek mi je ona padala na pamet.Tako da sam vise puta lagao da sam dobio i kada sam gubio.Sta vas dva radite tu po cijeli dan kaze moja Ruza Cvarku..kao on je iskren pa nece lagati...vatamo somove,mrene i tako to kaze cvarak a njegova fenka ce na to ...pa di su vam,tu nema ribe od Turaka jos.E sada ko zna sta su nji dvije mislile i na koji mlin vodu teraju.Cvarak me pogleda...i tiho da necuju kaze...e ovu cu ostavit cim prodje subota jos ce i batina dobiti.Kvocke se nisu gasile pola noci.Prosla me volja za umakanje,stapove nisam vadio iz vode satima pa pomislim da bi bilo dobro provjeriti mamac,onako bez veze,radi reda.U tom trenu Cvarak dobije udarac nenadani.udari na stap gdje je bila laufer glista,po zatezanju bi reko da je som ali nemora biti.Skoce kokoske iz stolice uzvrte se oko Cvarka...drz nedaj i dovuce do obale glavonju od 10-ak kila ali treba se spustiti dole do vode a tko ce .Ja nemogu mene sve boli Cvarak poplavio od muke a moja Ruza ode skroz do ruba bajera i Keka za njom u tom trenu se Keka oklizne i u padu povuce Ruzu za kosu i onako u duetu drito u Savu....e sada kad ste vec dole daj zakaci brku kukom za hrbat da ga izvucemo van a vas dvije plivajte do usca tamo je plicak pa cemo vas izvuci.hahah kako sam najebo radi kuke i soma...ali sam osto suh i ja i Cvarak.pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Ribolov
Bottom