Vise plovkarim pa mi ne odgovara vodostaj koji kad padne na nulu skoci odmah dva-dva ipo metra. Riba se skroz poremeti.
Ali onda opet moram gledati ljude..Meni je cilj biti u miru mora,dubini,osjecati se spokojno u simbiozi sa ribama,algama,kamenjem,prirodom..Vise gusta radi..A ulov nije bitan iako ako bude nesto vece znas da cu prezentirati..he,he..A jel ga filozofiran rano ujutroPecaj covjece na stap kao sav normalan svijet
Podvodni ribolov,sjajno,opremljen si zestoko jesi li krenuo sezonu.Sa debljim odelom od 5mm ja mislim da se moze poceti.Ja cu za uskrs na more pa cu probati imam kratko odelo od 3mm i prsluk,prosle godine sam vec ronio krajem aprila jeste hladnjikavo malo nije za ceku doduse brzo se gubi zrak zna da bude bas hladno vec na 2-3m.Evo moj skromni arsenal.Ova je killer
Volim podvodni ribolov,
da sam na nekoj drugoj planeti, u nekom drugom svemiru.
Drugari sve ste u pravu to je ne verovatno,taj osecaj,prizor,prelamanje svetla,boje.Ja se bavim uglavnom ronjenjem na dah.Imam nekretninu negde na CG primorju i odlazim par puta godisnje cisto da iskontrolisem stanare uzmem kirije a i ja da odmorim dusu od gradske ludnice.Verovali vi meni ili ne kada sam pre 6-7god otkrijo podvodni svet ja se nisam od tada jos nijednom skoro okupao na plazi niti me zanima vise ona guzva na plazama i to tako.Sto je najbitnije i klinci se moji napalili nece vise sa mamom na plazi pa kad ronim u plicim vodama blizu obale vodim ih sa sobom,koje odusevljenje bilo kod njih kada sam im izvukao malu hobotnicu a ona menja boje e onda kada je usledila najezda pitanja od klinaca,pa kako ovo tata kako ono tata,deca.Super drugari onda ubacujemo slike od ove sezone...Tko jednom okusi tu divotu