Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 743942" data-attributes="member: 39158"><p>[SPOILER="random shit"]</p><p>tesko se mrvila kad sam slomio vrh prstima komplet ljepljiv tako da je masna nije sav miris pobjego iz nje kad se smrvi malo se osjeti al zasrao sam susenje-]suha usta,lagano oci,poslje higha lagana pogubljenost misli lutaju odo gejmat, gledam sad video snimio sam bong hit al to sutra dok skontam kako da uklonim podatke sve i gdje da uplodam ali radio bong hit toliko se ulja istopilo da je sa strane napravilo komadic shita pola upoljaca potrosio na njega da ga sprzim,[/SPOILER]</p><p>[/SPOILER]</p><p></p><p>nije to ni losa ideja sa tim crjevom. kamenje jedan kamen ima velike balone jedan mikronske a treci onako male srednje</p><p>. ma sumnjam da ce problem pravit vec 2 growa i godinu dana u akvarijimu su bili nisam ih nikad oprao nisu pravili problem</p><p></p><p>al planirao sam novo nesto kupit jer je jedan kamen puko naso sam bio jednu plocicu taman dimenzije kante al to crjevo ako ne pluta bi bilo idealno moram samo vidit kolike ce balone pravit</p><p></p><p>High pocinje zvoni mi telefon baka zove bio sam bolestan pa da se cujemo.inace nepricamo cesto preko telefona nemamo tema. Zapocinjemo pricu sta mi je bilo i ranije prekomjerna doza bong hitova ja ulazim u duboku pricu o proceduri osjecajima idejama i snovima sa njom pricat niti jednom nije doso osjecaj pazi kako pricas da ne akonta da si napusen ljutit ce se.</p><p>Dok sve to traje pravim si malu stokelu i sjedam ispred akvarija. Trenutno sam u procesu pisanja ali high i dalje siba punom parom otkucaj srca je visok. Ideje mi mi iskakaju sve mi se radi kreativan high.</p><p></p><p>Mogu vam rec ovaj prvi uspjesno zavrseni brendani grow u miniboxu cu se dugo sjecat i kad ga god vidim. Ps Bako volim te!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 743942, member: 39158"] [SPOILER="random shit"] tesko se mrvila kad sam slomio vrh prstima komplet ljepljiv tako da je masna nije sav miris pobjego iz nje kad se smrvi malo se osjeti al zasrao sam susenje-]suha usta,lagano oci,poslje higha lagana pogubljenost misli lutaju odo gejmat, gledam sad video snimio sam bong hit al to sutra dok skontam kako da uklonim podatke sve i gdje da uplodam ali radio bong hit toliko se ulja istopilo da je sa strane napravilo komadic shita pola upoljaca potrosio na njega da ga sprzim,[/SPOILER] [/SPOILER] nije to ni losa ideja sa tim crjevom. kamenje jedan kamen ima velike balone jedan mikronske a treci onako male srednje . ma sumnjam da ce problem pravit vec 2 growa i godinu dana u akvarijimu su bili nisam ih nikad oprao nisu pravili problem al planirao sam novo nesto kupit jer je jedan kamen puko naso sam bio jednu plocicu taman dimenzije kante al to crjevo ako ne pluta bi bilo idealno moram samo vidit kolike ce balone pravit High pocinje zvoni mi telefon baka zove bio sam bolestan pa da se cujemo.inace nepricamo cesto preko telefona nemamo tema. Zapocinjemo pricu sta mi je bilo i ranije prekomjerna doza bong hitova ja ulazim u duboku pricu o proceduri osjecajima idejama i snovima sa njom pricat niti jednom nije doso osjecaj pazi kako pricas da ne akonta da si napusen ljutit ce se. Dok sve to traje pravim si malu stokelu i sjedam ispred akvarija. Trenutno sam u procesu pisanja ali high i dalje siba punom parom otkucaj srca je visok. Ideje mi mi iskakaju sve mi se radi kreativan high. Mogu vam rec ovaj prvi uspjesno zavrseni brendani grow u miniboxu cu se dugo sjecat i kad ga god vidim. Ps Bako volim te! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
Bottom