Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 743147" data-attributes="member: 39158"><p>Mislim da cu cuvat opet istu visinu ,uzivo normalno izgleda biljka.al probam iduce godine bubakush 2.0. iako sam na poklon dobio i jack flash haha volim sative sta da kazem.</p><p>Jedino sto cu iduci grow odradit 2-3 topiranja da je usporim.ovaj grow nije imao nijedan top( jednu sporednu granu sam samo capno da neide uvis kad su sve ostale dobile lst al nevazna je)</p><p></p><p>Par puta su me prevarile pa poljubile lampu mozda od toga je bio bleach al najvisi head nije nista drugaciji od ostalih sto su nize.</p><p></p><p></p><p>Edit</p><p>Grane su jos mekane nrma onog trzaja al jedan komadic je pao na pod pa da nebi slucajno bud dosla da ga probamo haha javim kasnije kakav je ako se mogne pusit i edit bude slobodan.</p><p></p><p>premokro jedva se izmrvilo u mrvilici kako sam pokupio prstohvat da stavim u zdjelicu ko komad hasha se pretvorilo. jedva gorilo borba bilo da ispusim mali komadic. high me hvata za sad fin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 743147, member: 39158"] Mislim da cu cuvat opet istu visinu ,uzivo normalno izgleda biljka.al probam iduce godine bubakush 2.0. iako sam na poklon dobio i jack flash haha volim sative sta da kazem. Jedino sto cu iduci grow odradit 2-3 topiranja da je usporim.ovaj grow nije imao nijedan top( jednu sporednu granu sam samo capno da neide uvis kad su sve ostale dobile lst al nevazna je) Par puta su me prevarile pa poljubile lampu mozda od toga je bio bleach al najvisi head nije nista drugaciji od ostalih sto su nize. Edit Grane su jos mekane nrma onog trzaja al jedan komadic je pao na pod pa da nebi slucajno bud dosla da ga probamo haha javim kasnije kakav je ako se mogne pusit i edit bude slobodan. premokro jedva se izmrvilo u mrvilici kako sam pokupio prstohvat da stavim u zdjelicu ko komad hasha se pretvorilo. jedva gorilo borba bilo da ispusim mali komadic. high me hvata za sad fin [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
Bottom