Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 742386" data-attributes="member: 39158"><p>Ja sam primjetio ako presipem u malu casicu pokaze u par sekundi vrjednost dok u velikoj kanti stalno pumpa mrda pa se mjenja nom stop</p><p>740 spustio sa 2l vode na 574</p><p>Ph 6.7 sutra cu ga spustit.</p><p></p><p>jedan vrh nece da stoji pravo</p><p>i ovaj siroki vrh sto svi pricaju da je pozeljna mutacija je najmanji vrh ima puno lisca na vrhu al odma ispod je bezveze tanki par hedova. napraspram normalnih vrhova je mrsav.</p><p></p><p>pocela je novi miris imat. miris kraja hahah. a i cim otvorim boks mirise naspram prije dok sam je morao malo dirat ili cak kidat listove.</p><p>[ATTACH=full]417110[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 742386, member: 39158"] Ja sam primjetio ako presipem u malu casicu pokaze u par sekundi vrjednost dok u velikoj kanti stalno pumpa mrda pa se mjenja nom stop 740 spustio sa 2l vode na 574 Ph 6.7 sutra cu ga spustit. jedan vrh nece da stoji pravo i ovaj siroki vrh sto svi pricaju da je pozeljna mutacija je najmanji vrh ima puno lisca na vrhu al odma ispod je bezveze tanki par hedova. napraspram normalnih vrhova je mrsav. pocela je novi miris imat. miris kraja hahah. a i cim otvorim boks mirise naspram prije dok sam je morao malo dirat ili cak kidat listove. [ATTACH type="full" alt="IMG_20210929_194457_621.jpg"]417110[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
Bottom