Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 740526" data-attributes="member: 39158"><p>Razmisljam o sisanju stranica jer sam uhvatio jedan list da ostavlja vlagu na boksu.</p><p>Mozda nece bit optimalna kolicina listova al barem nece bit preklapanja i sanse za budanje...</p><p>Al ovaj grow ventilaciija je ugradena koja je preporucena za boks 2-3 puta veci od mog pa se nadam da nece stic.</p><p></p><p>Sto se visine tice znam na tome cu radit iduci dnevnik, vidio si kolicna je bila kad sam preso na cvjetanje mislim da nije mogla manja bit haha. Iduci grow topiranje i mainline valjda ce je to usporit dovoljno da ne naraste ko sad.</p><p></p><p>Nije ni sorta za miniboxa sativcuga hahaha</p><p></p><p>Sto se tice saksije volio bi siru nac da popuni sirinu boksa al vjerujem da je 10L taman . vise od pola kante je full popunjeno sa korijenom da je manje litara mozda bi teze bilo odrzavat gnojivo</p><p></p><p>Sto se tice rezanja ne zelim unistavat boks i kupio sam ovu visinu jer mi to jedino stane u prostoriju. Cak i ovaj mini box je na odvratnoj poziciji moram se provlacit oko njega.</p><p></p><p>Ne znam vidi li se na prvoj slici citavo dno boxa je u krug izbuseno i na dnu gsje je saksija oznavio sam sirinu saksije i malo sire izbusio rupe u krug. Tako da je dovod zraka bukvalno ispod nje u mora proc kroz nju da bi izaslo vani.</p><p>A mjesta za dodatni fan nema mislim da nema potrebe</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 740526, member: 39158"] Razmisljam o sisanju stranica jer sam uhvatio jedan list da ostavlja vlagu na boksu. Mozda nece bit optimalna kolicina listova al barem nece bit preklapanja i sanse za budanje... Al ovaj grow ventilaciija je ugradena koja je preporucena za boks 2-3 puta veci od mog pa se nadam da nece stic. Sto se visine tice znam na tome cu radit iduci dnevnik, vidio si kolicna je bila kad sam preso na cvjetanje mislim da nije mogla manja bit haha. Iduci grow topiranje i mainline valjda ce je to usporit dovoljno da ne naraste ko sad. Nije ni sorta za miniboxa sativcuga hahaha Sto se tice saksije volio bi siru nac da popuni sirinu boksa al vjerujem da je 10L taman . vise od pola kante je full popunjeno sa korijenom da je manje litara mozda bi teze bilo odrzavat gnojivo Sto se tice rezanja ne zelim unistavat boks i kupio sam ovu visinu jer mi to jedino stane u prostoriju. Cak i ovaj mini box je na odvratnoj poziciji moram se provlacit oko njega. Ne znam vidi li se na prvoj slici citavo dno boxa je u krug izbuseno i na dnu gsje je saksija oznavio sam sirinu saksije i malo sire izbusio rupe u krug. Tako da je dovod zraka bukvalno ispod nje u mora proc kroz nju da bi izaslo vani. A mjesta za dodatni fan nema mislim da nema potrebe [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
Bottom