Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 740405" data-attributes="member: 39158"><p>615 5.89 izgleda tu je stalo zanimljivo.</p><p></p><p>Usuo litar ipo nove smjese sa 2ml hesi pk( on je dao 100ppm na litar ipo.sad je</p><p>5.85 627 pokusat cu sutra kad popije gonjat taj 615 al previse posla lakse mi je pratit pa nadodavat kako ide.uhvatit zlatnu sredinu je skoro pa nemoguce par za mene.</p><p></p><p>6.5ml hesija je unutra nisam jos nadodavao novo pojela je vecinu al cisto memo za mene da mjenjam komplet gnojivo kad dodem do 10</p><p></p><p>imam jos mozda 2-3 centimetra za spustit i onda sam najbo ko i prosli put haha</p><p>[ATTACH=full]413583[/ATTACH][ATTACH=full]413611[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 740405, member: 39158"] 615 5.89 izgleda tu je stalo zanimljivo. Usuo litar ipo nove smjese sa 2ml hesi pk( on je dao 100ppm na litar ipo.sad je 5.85 627 pokusat cu sutra kad popije gonjat taj 615 al previse posla lakse mi je pratit pa nadodavat kako ide.uhvatit zlatnu sredinu je skoro pa nemoguce par za mene. 6.5ml hesija je unutra nisam jos nadodavao novo pojela je vecinu al cisto memo za mene da mjenjam komplet gnojivo kad dodem do 10 imam jos mozda 2-3 centimetra za spustit i onda sam najbo ko i prosli put haha [ATTACH type="full" alt="IMG_20210901_170943_789.jpg"]413583[/ATTACH][ATTACH type="full"]413611[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
Bottom