Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 739960" data-attributes="member: 39158"><p>Cvjeta ona sad punim marac al do 25 dana nije nju zanimalo sto je 12h.iduci put vegetiram 21 dan minimalno</p><p></p><p></p><p>Ppm skocio na 690 znaci puno joj.... Ajmo sad 615 pa da vidimo sta sutra kaze.</p><p>Ph opet 5.4 digo na 5.9</p><p>Vlaga i dalje 80% :[</p><p></p><p>Ubacio sam 2ml hesi pk ppm mu na litar oko 50 neznatno skroz. Preporucena doza je 15ml na 10L. Ovo sam samo htjeo vidit kakav mu je ppm tamo nekad za 2 tjedna ce dobit ozbiljniju dozu mozda 400ppm. Al to tek kad napravim svjez mix sa novim mikro nutrijentima da se ne desi neki kolaps necega... Jer glavno gnojibo ima sva ta sitna sranja dok pk ima samo pk.</p><p></p><p>Dobila litar ipo vode sa tim pk i to je to.</p><p>Poprilicno je narasla od sinoc mislim da je poceo strech.</p><p>Moguce da joj je visok ppm jer sam citao od pape dnevnik kaze da sorta nije bas gladna al vidicemo sutra sta ce rec.</p><p>[ATTACH=full]413014[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 739960, member: 39158"] Cvjeta ona sad punim marac al do 25 dana nije nju zanimalo sto je 12h.iduci put vegetiram 21 dan minimalno Ppm skocio na 690 znaci puno joj.... Ajmo sad 615 pa da vidimo sta sutra kaze. Ph opet 5.4 digo na 5.9 Vlaga i dalje 80% :[ Ubacio sam 2ml hesi pk ppm mu na litar oko 50 neznatno skroz. Preporucena doza je 15ml na 10L. Ovo sam samo htjeo vidit kakav mu je ppm tamo nekad za 2 tjedna ce dobit ozbiljniju dozu mozda 400ppm. Al to tek kad napravim svjez mix sa novim mikro nutrijentima da se ne desi neki kolaps necega... Jer glavno gnojibo ima sva ta sitna sranja dok pk ima samo pk. Dobila litar ipo vode sa tim pk i to je to. Poprilicno je narasla od sinoc mislim da je poceo strech. Moguce da joj je visok ppm jer sam citao od pape dnevnik kaze da sorta nije bas gladna al vidicemo sutra sta ce rec. [ATTACH type="full" alt="IMG_20210826_170600_041.jpg"]413014[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Red Diesel 70W DWC
Bottom