Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Rasta genetic test
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="rastagenetic" data-source="post: 787862" data-attributes="member: 37507"><p>Testirao sam biljke na stakleni joint,od svake sam uzeo 0,5g ali nije stalo sve po mojoj procijeni 0,3g sam probao od svake otprilike.testiranje sam vršio svaki dan nakon posla u šetnji sa psima,šetnja nam traje sat i pol odprilike.5biljki pet dana svaki dan po jedna testirana.[ATTACH=full]500745[/ATTACH][ATTACH=full]500746[/ATTACH]evo da krenem sa opisima</p><p></p><p>Green Jack #3</p><p>[ATTACH=full]500744[/ATTACH]</p><p>Miris i okus su zemljani,bor,malo kiselkasti, punog okusa.</p><p>Što se rada tiče umro sam kašljući dok sam isprobavao. High kreće lagano i energično prvo se osjeti u očima, dok kroz 15-ak minuta energija lagano prerasta u lijenost ,a misli odlutaju za čas,svako malo se uhvatim kako razmišljam o nečemu drugome umjesto da razmišljam o osjećaju da mogu opisati. Popravlja raspoloženje. Odlična biljka prikupila Najviše pohvala od svih u ovom growu od prijatelja. cvijetovi nisu debeli ali su zato jako tvrdi rekao bi 9/10 ocjena za tvrdoću.</p><p></p><p>Poison cookies[ATTACH=full]500747[/ATTACH]</p><p>Miris i okus su svježi,cvjetni,ruža,cvjet višnje.</p><p>Kašalj šou program,udarac u oči odma nakon par dimova.podiže ,podjednak high u tijelo i glavu. Veselica definitivno cijelim putem sam pjevušio. Noge idu same.cvijetovi su lijepe veličine i debljine,šteta samo što nije strečala puno u cvijetanju.</p><p>Tvrdoća 9/10</p><p></p><p>Royal poison[ATTACH=full]500748[/ATTACH]</p><p>Miris i okus su voćni,citrusi i slatkasto</p><p>Što se tiče rada definitivno je više indika. Lijenost se javila vrlo brzo i pomisao da se barem mogu teleportirati kući ,noge i tijelo postaju teški. Taj dan nisam pjevušio kao predhodna dva dana. Kašalj slabiji ali prisutan.</p><p>Odlična genetika bez rast,debela stabljika,čvrste hrane ,da listovi nisu požutili prerano vjerovatno bi bili i veći cvijetovi,ali zadovoljan sam.</p><p>Tvrdoća 8/10</p><p></p><p>White kush #1[ATTACH=full]500749[/ATTACH]</p><p>Miris i okus zemljani,začinski,biljni,malo kiselkasti punog okusa.</p><p>Prava kushina rekao bi,njega sam danas testirao i uf ,nakon sto sam se dobro nakašljao uslijedio je udarac u oči , tijelo i glavu. Mislio sam da su noge Teske kod Royala bile,ali poslje kusha noge su se jedva odvajale od zemlje ,definitivno biljka za navečer.osjećaj je uhh jedva idem ali popravlja raspoloženje i smiješ se sam sebi kako jedva ides.</p><p>Najmanja biljka kasnije krenula sa rastom ali na kraju mala ali kompaktna ,cvjetovi veliki i tvrdi 9/10</p><p></p><p>White kush #2[ATTACH=full]500750[/ATTACH]</p><p>Miris i okus zemljani,oštar i punog okusa,osjetio sam dok sam pusio nesta kao suncokretove sjemenke.</p><p>Sto se tiče rada slabo se bori protiv stresa,udarac je vise energičan i u tijelo dok je glava recimo u normali ,iako se osjeti i u glavi lagani high.</p><p>Također krenula sa rastom kasnije od prve tri biljke,ali brzo raste,dobro streca,cvjetovi su kompaktni i tvrdi 9,5/10.kristala hrpa čak i po velikim fun listovima nemam zamjerke.</p><p></p><p>Kada se popuši normalan joint sa duhanom jos vise se propucaš. Da ne govorim kada se popuši par buksni,naduvam ko kanta. Ujutro također,pušim putem u autu prije posla svako jutro,i jedno jutro uđem u pekaru i vidim prijatelja Kaze on sta se tebi desilo...</p><p>Sve u svemu zadovoljan sam mirisima,okusima,radom kao i biljkama općenito,našla bi se kod svake neka zamjerka ali neću ih tražiti. Uglavnom nema razlike između kupovnih sjemenki i mojih,usudio bi se reći da su sve biljke bile bolje od nekih kupovnih što sam uzgojio do sada.</p><p>Hvala svima što ste ispratili ovu moju avanturu.</p><p>Dnevnik moze u završne</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rastagenetic, post: 787862, member: 37507"] Testirao sam biljke na stakleni joint,od svake sam uzeo 0,5g ali nije stalo sve po mojoj procijeni 0,3g sam probao od svake otprilike.testiranje sam vršio svaki dan nakon posla u šetnji sa psima,šetnja nam traje sat i pol odprilike.5biljki pet dana svaki dan po jedna testirana.[ATTACH type="full" alt="IMG_20240303_191625.jpg"]500745[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20240308_152839.jpg"]500746[/ATTACH]evo da krenem sa opisima Green Jack #3 [ATTACH type="full" alt="IMG_20240303_105746.jpg"]500744[/ATTACH] Miris i okus su zemljani,bor,malo kiselkasti, punog okusa. Što se rada tiče umro sam kašljući dok sam isprobavao. High kreće lagano i energično prvo se osjeti u očima, dok kroz 15-ak minuta energija lagano prerasta u lijenost ,a misli odlutaju za čas,svako malo se uhvatim kako razmišljam o nečemu drugome umjesto da razmišljam o osjećaju da mogu opisati. Popravlja raspoloženje. Odlična biljka prikupila Najviše pohvala od svih u ovom growu od prijatelja. cvijetovi nisu debeli ali su zato jako tvrdi rekao bi 9/10 ocjena za tvrdoću. Poison cookies[ATTACH type="full" alt="IMG_20240303_105730.jpg"]500747[/ATTACH] Miris i okus su svježi,cvjetni,ruža,cvjet višnje. Kašalj šou program,udarac u oči odma nakon par dimova.podiže ,podjednak high u tijelo i glavu. Veselica definitivno cijelim putem sam pjevušio. Noge idu same.cvijetovi su lijepe veličine i debljine,šteta samo što nije strečala puno u cvijetanju. Tvrdoća 9/10 Royal poison[ATTACH type="full" alt="IMG_20240303_105801.jpg"]500748[/ATTACH] Miris i okus su voćni,citrusi i slatkasto Što se tiče rada definitivno je više indika. Lijenost se javila vrlo brzo i pomisao da se barem mogu teleportirati kući ,noge i tijelo postaju teški. Taj dan nisam pjevušio kao predhodna dva dana. Kašalj slabiji ali prisutan. Odlična genetika bez rast,debela stabljika,čvrste hrane ,da listovi nisu požutili prerano vjerovatno bi bili i veći cvijetovi,ali zadovoljan sam. Tvrdoća 8/10 White kush #1[ATTACH type="full" alt="IMG_20240303_105813.jpg"]500749[/ATTACH] Miris i okus zemljani,začinski,biljni,malo kiselkasti punog okusa. Prava kushina rekao bi,njega sam danas testirao i uf ,nakon sto sam se dobro nakašljao uslijedio je udarac u oči , tijelo i glavu. Mislio sam da su noge Teske kod Royala bile,ali poslje kusha noge su se jedva odvajale od zemlje ,definitivno biljka za navečer.osjećaj je uhh jedva idem ali popravlja raspoloženje i smiješ se sam sebi kako jedva ides. Najmanja biljka kasnije krenula sa rastom ali na kraju mala ali kompaktna ,cvjetovi veliki i tvrdi 9/10 White kush #2[ATTACH type="full" alt="IMG_20240303_105837.jpg"]500750[/ATTACH] Miris i okus zemljani,oštar i punog okusa,osjetio sam dok sam pusio nesta kao suncokretove sjemenke. Sto se tiče rada slabo se bori protiv stresa,udarac je vise energičan i u tijelo dok je glava recimo u normali ,iako se osjeti i u glavi lagani high. Također krenula sa rastom kasnije od prve tri biljke,ali brzo raste,dobro streca,cvjetovi su kompaktni i tvrdi 9,5/10.kristala hrpa čak i po velikim fun listovima nemam zamjerke. Kada se popuši normalan joint sa duhanom jos vise se propucaš. Da ne govorim kada se popuši par buksni,naduvam ko kanta. Ujutro također,pušim putem u autu prije posla svako jutro,i jedno jutro uđem u pekaru i vidim prijatelja Kaze on sta se tebi desilo... Sve u svemu zadovoljan sam mirisima,okusima,radom kao i biljkama općenito,našla bi se kod svake neka zamjerka ali neću ih tražiti. Uglavnom nema razlike između kupovnih sjemenki i mojih,usudio bi se reći da su sve biljke bile bolje od nekih kupovnih što sam uzgojio do sada. Hvala svima što ste ispratili ovu moju avanturu. Dnevnik moze u završne [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Rasta genetic test
Bottom