Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Rasta genetic test
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="rastagenetic" data-source="post: 783764" data-attributes="member: 37507"><p>28.11. topirao sam 16 vrhova na Royal posion. Na poison cookies i green Jack sam napravio blagu defolaciju</p><p>29.11. U10l vode sam dodao 40ml root+15ml bio haven+15ml acti Vera+20ml humic+7ml fish mix</p><p>Royal poison i poison cookies su dobili po 3 l svaka</p><p>Dok su tajlađanka i green Jack dobili po 2l svaka.</p><p></p><p>Također sam danas topirao vrhove na posion cookies i glavni vrh na tajlađanka i bočne grane koje su se mogle topirati.</p><p>Sve ih lagano razvlačim koliko ide.</p><p>Na tajlađanki primjećujem kao mini jajašca,tako sam primjećivao i prosli puta kad je bila muska.ostavit ću jos pa ću viditi sigurno na kraju.</p><p></p><p>Što se tiče testiranja mykorize i h odumica mogu reći da biljka koja nije dobila ni jedno ima malo bolji korijen i veća je od biljke koja je dobila mykorizu i humic.</p><p>Presadio sam biljku koja je malo naprednija u cca6-7litara zemlje.većina zemlje je nova a nesta sam imao zemlje sto sam vec koristio pa sam ih pomiješao.</p><p>Iako sam vidio da mykoriza i nije nesta,koristio sam ju i danas tokom presađivanja.</p><p>Presađenu biljku sam zalio sa litrom vode pomiješane sa 4ml root+2ml bio haven +2ml acti Vera+ 2ml humic+ pola čajne kašike bakterija pH je 6,6</p><p>Biljku #1 koju nisam presadio ostavio sam u čaši i dalje,također zalivena istim miksom kao presađena biljka</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rastagenetic, post: 783764, member: 37507"] 28.11. topirao sam 16 vrhova na Royal posion. Na poison cookies i green Jack sam napravio blagu defolaciju 29.11. U10l vode sam dodao 40ml root+15ml bio haven+15ml acti Vera+20ml humic+7ml fish mix Royal poison i poison cookies su dobili po 3 l svaka Dok su tajlađanka i green Jack dobili po 2l svaka. Također sam danas topirao vrhove na posion cookies i glavni vrh na tajlađanka i bočne grane koje su se mogle topirati. Sve ih lagano razvlačim koliko ide. Na tajlađanki primjećujem kao mini jajašca,tako sam primjećivao i prosli puta kad je bila muska.ostavit ću jos pa ću viditi sigurno na kraju. Što se tiče testiranja mykorize i h odumica mogu reći da biljka koja nije dobila ni jedno ima malo bolji korijen i veća je od biljke koja je dobila mykorizu i humic. Presadio sam biljku koja je malo naprednija u cca6-7litara zemlje.većina zemlje je nova a nesta sam imao zemlje sto sam vec koristio pa sam ih pomiješao. Iako sam vidio da mykoriza i nije nesta,koristio sam ju i danas tokom presađivanja. Presađenu biljku sam zalio sa litrom vode pomiješane sa 4ml root+2ml bio haven +2ml acti Vera+ 2ml humic+ pola čajne kašike bakterija pH je 6,6 Biljku #1 koju nisam presadio ostavio sam u čaši i dalje,također zalivena istim miksom kao presađena biljka [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Rasta genetic test
Bottom