Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Raspored hranjenja, pH, nutrijenti, voda (Flora feeding schedule for soil)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="iSensation" data-source="post: 181027" data-attributes="member: 8769"><p>Neznam za kompatibilnost s gnojivima (mada ne bi trebalo imati nikakve nuspojave), ali znam da na 1L ciste vode ide do 5ml H2O2 (i obicno se koristi s cistom vodom).</p><p>Koristi se kad vec nekoliko puta (citaj 5-6) pognojis biljku, a H2O2 pridonosi tome da isperes nakupine soli i sranja iz zemlje koja su se nakupila tijekom gnojenja.</p><p>Daje korijenu kisik i cisti zemlju! Neki kazu da ne primjecuju rezultate koristenja istog, ali moje misljenje je da pomaze (iako biljci bez H2O2 nece biti nista).</p><p>Ja ga osobno koristim nakon 5 gnojenja.</p><p></p><p>I, da, hvala za pohvalu za najbolji thread! :-D</p><p>Morao bih ga napuniti s novim stvarima kad nadjem vremena.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iSensation, post: 181027, member: 8769"] Neznam za kompatibilnost s gnojivima (mada ne bi trebalo imati nikakve nuspojave), ali znam da na 1L ciste vode ide do 5ml H2O2 (i obicno se koristi s cistom vodom). Koristi se kad vec nekoliko puta (citaj 5-6) pognojis biljku, a H2O2 pridonosi tome da isperes nakupine soli i sranja iz zemlje koja su se nakupila tijekom gnojenja. Daje korijenu kisik i cisti zemlju! Neki kazu da ne primjecuju rezultate koristenja istog, ali moje misljenje je da pomaze (iako biljci bez H2O2 nece biti nista). Ja ga osobno koristim nakon 5 gnojenja. I, da, hvala za pohvalu za najbolji thread! :-D Morao bih ga napuniti s novim stvarima kad nadjem vremena. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Raspored hranjenja, pH, nutrijenti, voda (Flora feeding schedule for soil)
Bottom