Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
R.Q.S Squad - Geurilla Outdoor 2018
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Atox" data-source="post: 604234" data-attributes="member: 58152"><p>znaci ovako narode, samo sto sam se vratio sa sajta, sve biljke su zahvacene, krenule da ih jedu gusenice.. neke male crne braon kao crvi dodju.. molim vas znaci da neko nesto predlozi, spreman sam i da prskam jer imam jos par dana za zadnji voz za karencu.. takodje planirao sam da prskam switchom, ne znam je l ima to neki efekt na gusenice i njihova jaja? znacii mnogo panicim mnogo mnogo, ulozio sam dosta truda i svega i zadnje pare vadio za gnojiva znaci ne zelim da mi sad sve uniste govnjive gusenice.. cistio sam pincetom koliko sam mogao dok se nije smrklo.. ima ih mnogo i to u srz buda, znaci izpomeram ceo vrh dodjem do stabla biljke i nadjem ga kako stoji tu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Atox, post: 604234, member: 58152"] znaci ovako narode, samo sto sam se vratio sa sajta, sve biljke su zahvacene, krenule da ih jedu gusenice.. neke male crne braon kao crvi dodju.. molim vas znaci da neko nesto predlozi, spreman sam i da prskam jer imam jos par dana za zadnji voz za karencu.. takodje planirao sam da prskam switchom, ne znam je l ima to neki efekt na gusenice i njihova jaja? znacii mnogo panicim mnogo mnogo, ulozio sam dosta truda i svega i zadnje pare vadio za gnojiva znaci ne zelim da mi sad sve uniste govnjive gusenice.. cistio sam pincetom koliko sam mogao dok se nije smrklo.. ima ih mnogo i to u srz buda, znaci izpomeram ceo vrh dodjem do stabla biljke i nadjem ga kako stoji tu.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
R.Q.S Squad - Geurilla Outdoor 2018
Bottom