Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Quick One & Northern Light Auto E27 LED V-Tac
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="COM5" data-source="post: 723280" data-attributes="member: 74997"><p><h2 style="text-align: center"><p style="text-align: center">UPDATE 17.02.2021</p> </h2><h3>Quick One Auto</h3><p>[ATTACH]387744[/ATTACH]<strong>Dan</strong>: 76 - 10 tjedana i 6 dana</p><p><strong>Zadnje zalijevanje</strong>: 16.02. Voda 1.3l + Plantella Cvijet 15ml</p><p></p><p>Mislim da se lagano ali sigurno bližimo kraju. Biljku gnjojim svako zalijevanje jer ne pije puno vode cca. 1.3l vode pa joj dajem malo više hrane nego što bi trebao ali joj odgovara. Ima malo foxtaila ali tako je bila i stara pa se ne brinem. Cvijetovi mi izgledaju gotovi za 10tak dana tako da od sada zalijevam samo sa čistom vodom da isperem sve gnjojivo iz nje (jer uzgajam svoje da ne pušim kemiju pa mi je to bitno). Još ovi mali popcorn budovi ispod (u krošnji) nisu gotovi ali mislim da će oni brzo planit. Isto tako moram reć da ova što sam stavio na klijanje nije proklijala - je malo izvirila bočno ali je još uvučena unutra pa neznam hoću li je staviti u zemlju ili ne. </p><p>Vidite slike malo bolje ako vam se da pa mi recite koliko bi vi rekli da joj je vremena ostalo. I sorry što nisam na forumu više u zadnjih 2 tjedna ali stvarno ne stižem jer imam posla preko glave tako da čak svaki dan i nisam doma jer nemam vremena se vraćat kući. </p><p></p><p>To bi bilo sve od mene!</p><p>[ATTACH]387745[/ATTACH][ATTACH]387744[/ATTACH][ATTACH]387746[/ATTACH][ATTACH]387747[/ATTACH][ATTACH]387748[/ATTACH][ATTACH]387749[/ATTACH][ATTACH]387750[/ATTACH][ATTACH]387751[/ATTACH][ATTACH]387752[/ATTACH][ATTACH]387754[/ATTACH][ATTACH]387755[/ATTACH][ATTACH]387756[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="COM5, post: 723280, member: 74997"] [HEADING=1][CENTER][CENTER]UPDATE 17.02.2021[/CENTER][/CENTER][/HEADING] [HEADING=2]Quick One Auto[/HEADING] [ATTACH align="left"]387744[/ATTACH][B]Dan[/B]: 76 - 10 tjedana i 6 dana [B]Zadnje zalijevanje[/B]: 16.02. Voda 1.3l + Plantella Cvijet 15ml Mislim da se lagano ali sigurno bližimo kraju. Biljku gnjojim svako zalijevanje jer ne pije puno vode cca. 1.3l vode pa joj dajem malo više hrane nego što bi trebao ali joj odgovara. Ima malo foxtaila ali tako je bila i stara pa se ne brinem. Cvijetovi mi izgledaju gotovi za 10tak dana tako da od sada zalijevam samo sa čistom vodom da isperem sve gnjojivo iz nje (jer uzgajam svoje da ne pušim kemiju pa mi je to bitno). Još ovi mali popcorn budovi ispod (u krošnji) nisu gotovi ali mislim da će oni brzo planit. Isto tako moram reć da ova što sam stavio na klijanje nije proklijala - je malo izvirila bočno ali je još uvučena unutra pa neznam hoću li je staviti u zemlju ili ne. Vidite slike malo bolje ako vam se da pa mi recite koliko bi vi rekli da joj je vremena ostalo. I sorry što nisam na forumu više u zadnjih 2 tjedna ali stvarno ne stižem jer imam posla preko glave tako da čak svaki dan i nisam doma jer nemam vremena se vraćat kući. To bi bilo sve od mene! [ATTACH]387745[/ATTACH][ATTACH]387744[/ATTACH][ATTACH]387746[/ATTACH][ATTACH]387747[/ATTACH][ATTACH]387748[/ATTACH][ATTACH]387749[/ATTACH][ATTACH]387750[/ATTACH][ATTACH]387751[/ATTACH][ATTACH]387752[/ATTACH][ATTACH]387754[/ATTACH][ATTACH]387755[/ATTACH][ATTACH]387756[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Quick One & Northern Light Auto E27 LED V-Tac
Bottom